REKLAMI GEÇ

Muay Thai’de Milli sevinç

Muay Thai’de Milli sevinç

Balkan şampiyonası milli takım seçmelerine katılan Emniyetspor muay thai sporcuları, gururumuz oldu. Milli takım formasını giymeye hak kazanan Ezgi Zeliha Meral ile Türkü Meliha Meral kilolarında birinci oldu.

/ DENİZLİHABER / 1 Aralık 2012 Cumartesi, 13:34

Futbol dışında bir çok branşta ilimizi temsil eden Emniyetspor, yine zoru başardı. Geçtiğimiz günlerde Fethiye’de yapılan milli takım seçmelerine iki sporcusunu gönderen Emniyetspor, ilimizin gururu oldu. Kendi kilolarında şampiyon olan Ezgi Zeliha Meral (38) ile Türkü Meliha Meral (+44) milli takıma seçilerek ilimizi temsil etme hakkını kazandılar. Sporcularını tebrik ettiklerini dile getiren Emniyetspor Kulübü Başkanı Emin Şen,‘’Genç sporcuları vitrine çıkarmaya devam edeceğiz’’ dedi.

Şen,‘’Farklı branşlarda gençlerimize spor yaptırabilmek için elimizden geleni yapıyoruz. Muay Thai gibi ülkemizde bilinmeyen bir sporda başarılı olan gençlerimizi canı gönülden tebrik ediyor. Ve başarıların devamını diliyorum. Emniyetspor olarak ilk hedefimiz, gençlerimize spor yapma alışkanlığı kazandırmak ve bu sayede onları kötü alışkanlıklardan korumaktır’’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı