REKLAMI GEÇ

PAÜ olimpiyatlara bir görevli daha gönderdi

PAÜ olimpiyatlara bir görevli daha gönderdi

Pamukkale Üniversitesi Spor Bilimleri ve Teknolojisi Yüksekokulu öğretim üyelerinden Spor Yöneticiliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi, Londra 2012 Engelli Olimpiyat (Paralympic) oyunları Engelli Basketbol müsabakalarında “Teknik Görevli Ekip” üyesi olarak görev yapacak.

/ DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2012 Çarşamba, 09:30

Eski bir basketbol hakemi olan Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi, Türkiye Basketbol Federasyonu’nda halen Teknik Komiser ve Eğitim Kurulu Üyesi olarak görev yapıyor. Avustralya’da master öğrencisiyken 2000 Sydney Olimpiyatlarında da gönüllü olarak görev yapan Ekmekçi, aynı zamanda Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi “Uluslararası İlham Projesi Gönüllü Lideri Eğitimi” komisyonunun da üyesi. Birçok ulusal ve uluslararası organizasyonda görev yapan Ekmekçi, olimpiyatların yerinin başka olduğunu ifade etti.

Özellikle Engelli Olimpiyatlarında görev yapmanın ayrı bir önem taşıdığını söyleyen Yrd. Doç. Dr. Rıdvan Ekmekçi, “Organizasyon ve tesisler anlamında edindiğim bilgileri ve gözlemlerimi derslerimde öğrencilerimle paylaşıyorum ve paylaşacağım. Spor Yöneticiliği Bölümü, bu tür bilgileri öğrencilerine aktaran, yönetim ve organizasyon anlamında hem teorik, hem de pratik bilgilerin öğrencilere aktarıldığı bir bölüm. İleriki yıllarda mezun öğrencilerimiz iyi birer spor yöneticisi olarak organizasyonlarda görev alacak ve başarılı işler yapacaklar. Ülkemizin sportif anlamda başarıya ulaşması için iyi spor yöneticilerine ihtiyacı var” dedi.

Ekmekçi, “Hayalim 2020 yılında düzenlenecek olimpiyatların İstanbul’da yapılması ve orada görev almak. Şu ana kadar ulusal ve uluslararası büyük küçük yaklaşık 20 spor organizasyonunda görev yaptım. Londra benim için değişik bir tecrübe olacak, çünkü Türkiye’den bu görev için kabul edilen tek kişi benim. Ayrıca engelli basketbolunda ülkemizin de orada temsil edilmesi heyecanımı bir kat daha artırıyor. Umarım hem milli takımımız, hem ben ülkemizi iyi bir şekilde temsil ederiz.” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı