REKLAMI GEÇ

Turizm Haftası nedeniyle Pamukkale girişleri ücretsiz

Turizm Haftası nedeniyle Pamukkale girişleri ücretsiz

Denizli Valiliği, Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında, kısa süreli de olsa Pamukkale girişlerini ücretsiz yaptı. 17 Nisan Çarşamba günü 15.00-18.00 saatleri arasında Beyaz Cennet’e girişlerden ücret alınmayacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Nisan 2019 Çarşamba, 10:28

Denizli Valiliği, her yıl Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında hayata geçirdiği Pamukkale’ye ücretsiz giriş uygulamasını bu yıl da tekrarlıyor. Turizm Haftası etkinliklerine daha yoğun bir katılımın hedeflendiği uygulama kapsamında 17 Nisan Çarşamba günü 13.00-18.00 saatleri arasında Pamukkale’ye gelen turistlerden ücret alınmayacak.

Konuya ilişkin Valilik’ten yapılan açıklamada, toplumda turizm konusunda farkındalığı artırmak, turizm bilincini geliştirmek, kültür ve turizm değerlerini tanıtmak, turizmi geliştirmek, iç turizmi canlandırmak ve halkın turizm hareketlerine katılımını sağlamak amacıyla, her yıl 15-22 Nisan tarihleri arasında “Turizm Haftası”nın kutlandığı hatırlatıldı.

Açıklamada, “Bu yıl 43. yıl kutlamaları yapılacak olan Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Turizm Haftasının açılış programının, ülkemizin en önemli destinasyon merkezlerinden biri olan ve dünyada bir benzeri daha bulunmayan Antik Havuz’un daha geniş kitlelere tanıtılması amacıyla Pamukkale Örenyerinde yapılması planlanmıştır. 17 Nisan 2019 Çarşamba günü Pamukkale Ören Yeri Antik Havuz önünde gerçekleştirilecek etkinliklere halkımızın iştirakini sağlamak amacıyla Kültür ve Turizm Bakanlığımızca 15.00 ile 18.00 saatleri arasında halkımızın Örenyerine girişlerinden ücret alınmayacaktır” denildi.

Yorumlar

HASAN DURAN   -  Bağlantı 11 Nisan 2019, 09:30

CUMARTESİ GÜNÜ BİLE FULL MESAİ İLE ÇALIŞILAN BİR MEMLEKETTE HAFTA İÇİ KENDİNİZEMİ DÜZENLİYORSUNUZ BU ETKİNLİĞİ NEDEN 21 NİSAN DEĞİL’DE 17

Yasin Ay   -  Bağlantı 10 Nisan 2019, 13:57

Çünkü haftasonu gezcek insanlar. Bu para akınını kaybedemezler. (!)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı