REKLAMI GEÇ

Denizli EMITT’te turizmin vitrinine çıkacak

Denizli EMITT’te turizmin vitrinine çıkacak

Denizli, doğal ve kültürel zenginlikleriyle bu yıl 20’ncisi düzenlenecek Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) tanıtılacak. Çok sayıda ülkeden katılımın olacağı fuarda Denizli standı Büyükşehir ve Pamukkale belediyeleri ile DENTUROD işbirliğiyle açılacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2016 Pazar, 13:16

Turizm sektöründe dünyanın beşinci büyük fuarı olarak kabul edilen EMITT, ziyaretçilere kapılarını açmaya hazırlanıyor. 28-31 Ocak tarihleri arasında düzenlenecek fuarda Denizli standı açılarak, ziyaretçilere Pamukkale, Hierapolis ve Laodikya antik kentleri, kayak merkezi Bozdağ ve teleferik tesisleri tanıtılacak.

DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, TUYAP’da düzenlenecek fuarda Denizli’nin geçen yıl yer almadığını anımsatarak, bu yıl Büyükşehir ve Pamukkale belediyelerinin de desteğiyle 85 metrekarelik bir stant açılacağını, standın “prestij holü” olarak adlandırılan 3. holde Fethiye ve Bodrum ile aynı bölümde olacağını söyledi.

DENİZLİ DESTİNASYON BÖLGESİ
Denizli’nin zengin bir turizm potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Şen, “Pamukkale, Hierapolis Antik Kenti ile dünyada hem kültürel hem doğal güzelliğe sahip UNESCO Kültür Mirası Lisesi’ndeki 29 yerden birisi. Ayrıca Laodikya Antik Kenti, Bozdağ Kayak Merkezi, yeni hizmete giren Teleferik Tesisi, termal kaynakları ile denizli bir destinasyon bölgesi. Bu yıl DENTUROD, Büyükşehir ve Pamukkale belediyeleri işbirliğiyle dünyanın en önemli turizm fuarında stant açarak bölgemizi en iyi şekilde tanıtmanın çabası içinde olacağız” dedi.

Şen, EMITT-2016 Fuarı’nda Karahayıt ve şehirdeki beş yıldızlı konaklama tesislerinin de katılarak tanıtıma destek vereceklerini sözlerine ekledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı