REKLAMI GEÇ

Adaylar Vatan’a oy vermek için 10 nedeni anlattı

Adaylar Vatan’a oy vermek için 10 nedeni anlattı

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları 1 Kasım seçimleri öncesinde son ana kadar yurttaşlar ile buluşmalarını sürdürüyor. Vatan adayları, ellerini sıktığı, sohbet ettiği vatandaşlara Vatan Partisi’ne oy vermek için 10 maddede sıraladıkları geçerli nedenleri anlatıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ekim 2015 Cuma, 16:54

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları Adalet, Üçler ve Karahasanlı Mahallesi’nde yurttaşlarla buluştu, sohbet etti, sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu. Denizli’yi karış karış gezen Vatan Partisi adayları Mustafa Güleç ve Füsun Özçelik, Vatan’a oy vermek için geçerli 10 nedeni anlattı.

denizli-vatan-partisi-oy-vermek-icin-10-neden-icVatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, 1 Kasım’ın kritik bir seçim olduğunu belirterek, 10 maddeyi şöyle sıraladı:

1) Bölücü terörü bitireceğiz:
“Devlet ve Millet olarak Topyekün mücadele ile bölücü terörü bitireceğiz. ABD tarafından silahlandırılan ve silah bırakmayacağını ilan eden bölücü terör örgütünü, devletin yaptırım gücünü kullanarak etkisiz hale getireceğiz. Bunun için Kürt yurttaşlarımızla el ele vereceğiz. Komşu ülkelerle işbirliği yapacağız. Kandil’e beyaz bayrak çektireceğiz.

2) Üreten Türkiye’yi kuracağız:
“Herkese iş vereceğiz. Köylüye ve Sanayiciye destek vereceğiz. Çarşılara bereket ve millete dirlik getireceğiz. Faize, ranta, saraylara, dolar ve borsa vurgununa giden kaynakları üretime çevireceğiz. Borsa kazançlarını vergilendirerek tarıma ve sanayiye destek oluşturacağız.”

3) Herkese parasız ve nitelikli sağlık hizmeti vereceğiz:
“Genel sağlık sigortasını kaldırarak, TC nüfus cüzdanı olan her vatandaşa, yaş sınırı koymaksızın parasız sağlık hizmeti sağlayacak düzenlemeleri iki yıl içinde tamamlayacağız.”

4) Mavi vatan için denizcilik bakanlığı oluşturacağız:
“Türkiye’yi deniz ülkesi yapacağız. Dış ticaretin yüzde doksanını kapsayan deniz ulaşımını bölge ve dünya ölçeğinde geliştireceğiz. Denizlerimize yapacağımız yeni yatırımlarla iş alanları açacağız. Açık denizlerdeki doğal kaynaklarımızı değerlendirmek için gereken güvenlik siyasetlerini ve olanaklarını yürürlüğe koyacağız. Türkiye’miz borç dilenmeyecek, ekonomiye yeni alanlar açacağız.”

5)Verimli ekonomi için adalet reformu yapacağız:
“Vatan Partisi, hukuk ve adalet reformuyla ekonomiye verimlilik getirecek, rantlara son verecek, üretim ekonomisinin hukukî temelini inşa edecektir.”

6) Aydınlık Türkiye’yi kuracağız:
“Türkiye, şeyhler, müritler, dervişler ve mensuplar ülkesi olmayacaktır. Türkiyemizi etnik bölücülüğe, mezhep ayrımcılığına, cemaat ve tarikat sultasına teslim etmeyeceğiz. Atatürk Devriminin laikliği, varlığımızın, birliğimizin, dirliğimizin ve millet egemenliğinin güvencesidir. Laikliği yeniden inşa edeceğiz.”

7) Parasız, bilimsel, demokratik, laik eğitim vereceğiz:
“Anaokulundan üniversite sonuna kadar parasız eğitim, kültür ve spor hizmeti sağlanacak. Eğitimde öğrencilerden ve ailelerinden katkı payı, yardım ve benzeri adlarla para alınamaz. Öğrencilerin barınma, beslenme, giyim, uygarca eğlenme ve kültür ihtiyaçlarını devlet karşılayacaktır. Öğrenci yurtları, kamu ulaşım araçları, parasız hizmet verecek.”

8) Aydınlanma seferberliği başlatacağız:
“ABD güdümlü cemaatçiliğin ve bölücülüğün iç çatışma olanaklarını ortadan kaldırmak, millî birliği sağlamlaştırmak, çağdaş bir ekonominin insan gücünü yaratmak ve yurttaşlarımızın yeteneklerini geliştirmek amacıyla bütün toplumu kucaklayan bir Aydınlanma Seferberliği yürüteceğiz. Halkevlerini, köy ve mahallelere kadar yeniden örgütleyecek, halkı eğitecek ve sanat çalışmasına katacağız.”

9) Komşularla barış yurtta barış sağlayacağız:
“ABD’nin Suriye’nin kuzeyinde ‘Kürt Koridoru’ adı altında, bir ‘Amerikan-İsrail koridoru’ açma planını bozacak yeteneğimiz ve gücümüz vardır. Bu görevi yerine getirmek, en yakıcı millî görevdir. Yurtta ve bölgede barış ancak bu kirli planların bozulmasıyla mümkün olabilir. Bölge ülkeleriyle el ele vereceğiz bölücü ve yobaz terörü temizleyeceğiz.”
10) AKP saltanatını ancak Vatan Partisi yıkabilir:
“Vatan Partisi, Ermeni Soykırımına karşı mücadelede, Atatürk Devrimi için çağdaşlık eyleminde, özelleştirmeye karşı kamuyu savunan emekçi hareketinde, ABD denetimine karşı komşu ülkelerle işbirliği çalışmasında, Silivri duvarlarını yıkarken cesaretini ve kararlılığını kanıtlamıştır. Sağlam, kararlı, aydınlık bir gençlik yetiştirmiştir. AKP iktidarı ancak yerine alternatif koyarak yıkılır. AKP iktidarını yıkıp Atatürk’ün iktidarını kuracak tek güç Vatan Partisi’dir.”

denizli-vatan-partisi-oy-vermek-icin-10-neden-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı