REKLAMI GEÇ

Vatan Partisi adayları esnaflarla buluştu

Vatan Partisi adayları esnaflarla buluştu

Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayları seçim çalışmaların yoğun bir tempoda sürdürüyor. 1. ve 2. Sanayi esnafı ile bir araya gelen Mustafa Güleç, Füsun Özçelik ve Cüneyt Doğan, parti programlarını anlattı, destek istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Ekim 2015 Pazar, 10:09

Vatan Partisi Denizli milletvekili adayları Mustafa Güleç, Füsun Özçelik ve Cüneyt Doğan, sanayi esnaflarını ziyaret etti. Yoğun ilgi gören Vatan adayları sorunları dinledi, çözüm önerilerini sundu.

denizli-vatan-partisi-milletvikili-adaylari-sanayi-esnafi-ile-bulustu-ic

RANTÇILARI VE VURGUNCULARI ENGELLEYECEĞİZ
Vatan Partisi Milletvekili Adayı Mustafa Güleç, rantçıları ve vurguncuları değil, küçüğünden büyüğüne kadar tüm sanayiciyi destekleyecek ve üretime özendireceklerini söyledi.

Güleç, “Halkın kaynaklarını halk için kullanacak, bugüne kadar halktan çalınan paraları kamuya kazandırıp hırsızlardan hesap soracağız. Küçük ve orta sanayi kapasitemizi de seferber ederek hem iş olanağı hem de katma değer yaratacağız. Kamuya ve özel sektöre ait boş yatan fabrika, tezgâh, dökümhane, makine, araç ve gereci üretime sokarak milyonlarca işsize iş sağlayacağız, ülke kaynaklarını zenginleştireceğiz. Emeğin, alın terinin söz hakkının olduğu bir hükümet için sizlerden yetki istiyoruz” dedi.

denizli-vatan-partisi-milletvikili-adaylari-sanayi-esnafi-ile-bulustu-ic-1

DEVLETİN YAPAMADIĞINI DOĞU PERİNÇEK YAPTI
Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Cüneyt Doğan ise; mecliste PKK yerine Vatan Partisi’nin olmasını isteyenlerin kendilerine destek olması gerektiğini söyledi.
Bugüne kadar söyledikleri her şeyin yaşanmaya başlandığını anlatan Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Füsun Özçelik de, “Maalesef iktidar sahibi AKP ve muhalefet partileri elbirliği ile meclise PKK’yı soktular. PKK’yı oradan indirip Vatan Partisi meclise taşınırsa, milli hükümetin yolu açılmış olur” diyerek vatandaşlardan destek istedi.

Doğu Perinçek’ in verdiği mücadeleyi takdirle karşıladıklarını belirten vatandaşlar ise “Doğu Perinçek, Talat Paşa Komitesi ve Vatan Partisi koca devletin yapamadığı bir işi başarmıştır. Bu başarı hepimizin göğsünü kabarttı. Yüzde 10 barajı olmasa Vatan Partisi kesinlikle mecliste olurdu. Baraja rağmen artık meclisteki yüzleri değiştirmenin zamanı geldi” diyerek Vatan Partisi’ne destek verdiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı