REKLAMI GEÇ

Vatan adayları Acıpayam’da

Vatan adayları Acıpayam’da

Vatan Partisi Milletvekili adayları seçim çalışmalarını sürdürüyor. Denizli’yi karış karış gezen Vatan Partililer, Acıpayam’ı ziyaret etti, halkla buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 15:57

Vatan Partisi 1 Kasım seçimleri öncesi temposunu artırdı. Her gün farklı bir bölgede halkla buluşan Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları, sorunları dinliyor, çözüm önerilerini sunuyor.

denizli-vatan-partisi-acipayam-ic-2

VEKİL MAAŞLARI EN YÜKSEK MEMUR MAAŞINI GEÇMEYECEK
Vatan Partisi Denizli Milletvekili adayları Mehmet İyice, Cüneyt Doğan ve Mahmut Pak, seçim çalışmaları kapsamında Acıpayam’da halkla buluştu.

denizli-vatan-partisi-acipayam-ic

Acıpayam ilçe pazarında köylüler ile buluşan adaylar, üreten ve birleşen Türkiye programını anlattı.
Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Cüneyt Doğan, “7 Haziran’dan bu yana bir milletvekili sadece 32 saat çalışıp 108 bin lira maaş alırken, köylümüz toprağını işleyemez oldu. Vatan Partisi iktidarında vekil maaşları en yüksek memur maaşını geçmeyecek” dedi.

denizli-vatan-partisi-acipayam-ic-1

GENÇLERİMİZ İÇİN BU DÜZENİ DEĞİŞTİRMEK ZORUNDAYIZ
Pazar gezisinin ardından esnafı da ziyaret eden halka seslenen Vatan Partisi Denizli Milletvekili Adayı Mehmet İyice, “Ülkemizde bombalar patlıyor. Kirli planlar uğruna gençlerimiz öldürülüyor. Bağımsız olmayan bir ülkede kimse geleceğine güvenle bakamayız. Ülkemizi kendi kendine yetebilen, başı dik, aydınlık günlere kavuşturmak için Vatan Partisi’nin içinde olduğu bir meclisten başka çaremiz yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı