REKLAMI GEÇ

Denizli polisinden FETÖ/PDY operasyonu

Denizli polisinden FETÖ/PDY operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlar ile FETÖ/PDY üyesi oldukları öne sürülen 19 kişi gözaltına alındı. Aralarında askeri okul ve polis kolejinden ilişiği kesilen öğrencilerin de bulunduğu zanlılardan 3’ü tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ocak 2020 Pazartesi, 16:07

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonlarını sürdürüyor.

Yürütülen soruşturma kapsamında takip altında bulunan aralarında askeri okul ve polis kolejinden ilişiği kesilen 4 kişi ile vergi dairesinde aktif görevde bulunan bir memurun da aralarında bulunduğu 7 kişinin ankesörlü hatlardan arandıkları tespit edildi.

Ayrıca, terör örgütüne üye oldukları iddiasıyla haklarında yakalama kararı bulunan 12 zanlının da adresini belirleyen polis, eş zamanlı baskınlar düzenledi.

19 zanlı adreslerinde bulunarak gözaltına alındı, ev ve işyerlerinde aramalar yapıldı.

Emniyet Müdürlüğü’nde sorguları tamamlanan zanlılar mahkemeye sevk edildi. Zanlılardan 3’ü tutuklanarak cezaevine gönderildi, diğer zanlılar adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı