REKLAMI GEÇ

Zafer Katrancı serbest bırakıldı

Zafer Katrancı serbest bırakıldı

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve İstanbul’a gönderilen Denizli’nin önemli işadamlarından biri olan Zafer Katrancı, ifadesinin alınmasının ardından mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı. Katrancı, “Denizli’nin evladıyım. Bu tarz olayların içine hiç girmedim. Benimle ilgili olmayan bir konuda ifademe başvuruldu” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Ocak 2017 Pazartesi, 14:37

Geçtiğimiz hafta Cuma günü İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gözaltına alınan Zafer Katrancı, İstanbul’a götürülmüştü.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından ifadesi alınan Zafer Katrancı, mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.

“BU TÜR MEVZULARA HİÇ GİRMEDİM”
Serbest bırakılmasının ardından açıklama yapan İşadamı Zafer Katrancı, Denizli’nin evladı olduğunu belirterek, hayatının üretmekle, istihdam sağlamakla geçtiğini söyledi.

Bu tarz olaylara hiç girmediğini ifade eden Katrancı, “Benimle ilgili olmayan bir konuda ifademi almak için çağırdılar, gittim ifade verdim. Konunun benimle bir ilgisi yok. İfadenin ardından mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldım” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı