REKLAMI GEÇ

29 Ekim Kadınları Derneği kuruldu

29 Ekim Kadınları Derneği kuruldu

Denizli’nin kadın örgütlerine bir yenisi daha eklendi. 29 Ekim Kadınları Derneği Denizli Şubesi kuruluşunu tamamladı. Şube Başkanı Çiğdem Ayyavuz, “İlimize, ilçelerimize, mahallelerimize, genel merkezimize karşı görev ve sorumluluklarımızın bilincindeyiz, bu görev ve sorumluluk bilinci ile hareket edeceğiz” diye konuştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Aralık 2021 Salı, 17:33

26 Ekim 2020 yılında Ankara’da kurulan 29 Ekim Kadınları Derneği’nin bir şubesi de Denizli’de kuruldu. Derneğin kurucu başkanı Çiğdem Ayyavuz oldu. Ayyavuz ve yönetimi Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensupları ile bir araya geldi, hedeflerine ilişkin bilgi verdi.

29 Ekim Kadınları Derneği Denizli Şube Başkanı Çiğdem Ayyavuz, öncelikli hedeflerini herkese dokunan, gören, duyan, liyakatı esas alan, emeği baş tacı yapan, sokağın nabzını tutan, büyüyen, büyüten, kadınları geliştirmek için Denizli’de sosyal yaşamın tam merkezinde olmak olarak açıkladı.

Ayyavuz, “Ev kadınlarının, tarlada emek veren üreten kadınların, işçi olarak çalışan kadınların her zaman yanlarında olarak tüm kadınlarımızla birlikte güçlenip büyüyeceğiz” diye konuştu.

EŞİT VE ÖZGÜRLÜKÇÜ BİR GELECEK İÇİN MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK
İl, ilçe ve mahallelerde görev ve sorumlulukların bilincinde olarak hareket edeceklerini anlatan Ayyavuz, “Mücadelenin en temel gücü örgütlülük ve örgütler arası dayanışmadır. Bu bilinç ve kararlılıkla kadınlar olarak sorumluluğumuzun farkında olup başta yaşam hakkı olmak üzere tüm temel insan haklarının korunduğu, gelecek kaygısı gütmediğimiz, kendi sorunlarımızı tartışıp, taleplerimiz etrafında çözümler üretebildiğimiz bir dünya için eşit ve özgür bir gelecek için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı