REKLAMI GEÇ

Ak Parti Denizli adına açılan hesap DEVA Partisi’nin Denizli sayfasına dönüştürüldü, tepki geldi

Ak Parti Denizli adına açılan hesap DEVA Partisi’nin Denizli sayfasına dönüştürüldü, tepki geldi

Ak Parti Denizli adı kullanılarak 2014 yılında açılan ve uzun süredir kullanılmayan bir Facebook sayfası, Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin Denizli sayfasına dönüştürüldü. 6 binden fazla beğenisi olan sayfanın bu değişimi tepkiye neden oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Haziran 2020 Perşembe, 12:53

Ak Parti’den ayrılan Ali Babacan’ın kurduğu Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin örgütlenme çalışmaları sürerken, daha il başkanı bile belli olmayan Denizli’de ilginç bir olay yaşandı.

SAYFANIN ADI DEĞİŞTİ
Ak Parti Denizli adı kullanılarak, yönetimden bağımsız olarak 2014 yılında kurulan bir Facebook sayfasının ismi değiştirilerek DEVA Partisi’nin Denizli sayfasına dönüştürüldü.

2014 yılı sonunda kurulan, kurucusu bilinmeyen ve Ak Parti ile ilgili paylaşımlar yapılan sayfa, bu süre içerisinde 7 bine yakın beğeniye ulaştı.

Bir süredir kullanılmayan sayfa, geçtiğimiz günlerde ismini değiştirdi. Ancak sayfa Ali Babacan’ın kurduğu DEVA Partisi’ne dönüştü ve ismi de DEVA Partisi Denizli’ye dönüştü.

TEPKİ GELDİ
Sayfanın bir siyasi rakibe dönüştürülmesi ve Ak Parti’yi beğenenlerin DEVA Partisi’ne ait bir sayfayı beğenmiş gibi gösteren sayfaya tepki yağdı.

13 Nisan’da gerçekleştirilen değişiklik sonrası Ali Babacan ile ilgili paylaşımlar yapılmaya başlayınca bazı kullanıcılar yorumlarda duruma tepki gösterdi.

Tepkiler yükselince sayfa yöneticisi, sayfanın adıyla “Taciz, şiddet, ırkçılık ve kişilik haklarına saldıran yorumlar hakkında adli işlem başlatılmaktadır” diye uyarı yayımladı ve mesajların birçoğunu sildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı