REKLAMI GEÇ

Bir hafta içinde 3 öğretmene kovit-19 pozitif teşhisi konuldu

Bir hafta içinde 3 öğretmene kovit-19 pozitif teşhisi konuldu

Okulların açılış tarihleri yaklaşırken, eğitim camiasını da düşündüren, öğretmenlerin koronavirüs (kovit-19) testlerinin pozitif çıkması endişeye sebep oldu. Denizli’de bir hafta içinde 3 öğretmende koronavirüs tespit edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Ağustos 2020 Cumartesi, 13:25

Koronavirüs bugünlerde birçok yerde görülürken, özellikle 21 Eylül’de yüzyüze eğitimin başlanacağının açıklandığı okullarda görülmesi endişeye neden oluyor. 170 bine yakın öğrencinin bulunduğu Denizli’de son bir hafta içinde 3 öğretmende koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi.

Hacı Ahmet Paralı İlkokulu’nda bir öğretmenin belirti göstermesi üzerine yapılan testinin pozitif çıktığı hafta içinde doğrulanmıştı.

Eğitim-Sen ise ülke genelinde kronavirüs testi pozitif çıkan öğretmen bulunan okulların listesini yayınlamış, Denizli’den de iki ilkokul bir lisedeki bir öğretmende koronavirüs bulunduğunu belirtmişti.

Son olarak Tavas’taki Zeybekler Anadolu Lisesi’nde bir öğretmenin koronavirüs testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Resmi açıklama bulunmadığı için diğer okullardaki durum hakkında bilgi edinilemiyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı