REKLAMI GEÇ

Denizli’ye giriş çıkış yasağı kaldırıldı

Denizli’ye giriş çıkış yasağı kaldırıldı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu. Açıklamaya göre, Denizli’nin de aralarında bulunduğu 9 kentin giriş çıkış yasağı kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mayıs 2020 Pazartesi, 19:53

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından açıklamalarda bulundu.

Açıklamasında önemli bilgiler veren Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Vatandaşlarımızın hayatı normalleştirme adımlarını, 10 Mart öncesine dönüş gibi algılamaması gerekiyor” dedi.

“19 MAYIS DAHİL 4 GÜN SOKAĞA ÇIKMA SINIRLANDIRILMASI UYGULANACAK”
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “16-17-18 ve 19 Mayıs tarihlerinde yine sokağa çıkma sınırlandırılması uygulanacaktır.” bilgisini verdi.

Erdoğan, “Yaşlılar, 17 Mayıs Pazar günü 11.00-17.00, 20 yaş altı da 20 Mayıs Çarşamba ve 22 Mayıs Cuma günlerinde sokağa çıkmayı sürdürecektir.” dedi.

“DENİZLİ İLE BİRLİKTE 9 İLDE DAHA GİRİŞ ÇIKIŞ SINIRLANDIRILMASI KALDIRILDI”
Erdoğan, Adana, Diyarbakır, Mardin, Trabzon, Ordu, Denizli, Kahramanmaraş, Şanlıurfa ve Tekirdağ’a giriş çıkış sınırlandırılmasının kaldırıldığını söyledi.

EMEKLİ MAAŞLARI
Mayıs ayı işsizlik ödemelerini öne çektiklerini kaydeden Erdoğan, “Emeklilerimizin bu ay ki maaş ödemelerini 15 Mayıs’tan itibaren hesaplarına yatırmaya başlayarak bayrama kadar bitireceğiz.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, noterlerde normal çalışma düzenine geçilmesini de sağladıklarını söyledi. AA

Yorumlar

Mrt bas   -  Bağlantı 11 Mayıs 2020, 20:35

Arkadaş, Denizli de 4 gun yasak varmı? Seyahat kisitlamasinin kalkması Denizli de hafta sonu çıkmayı etkiliyor mu. Haberiniz bile anlaşılır değil. Böyle haber mi olur?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı