REKLAMI GEÇ

Denizli sanayi ve turizmi iki acı kayıp verdi

Denizli sanayi ve turizmi iki acı kayıp verdi

Denizli’nin önce sanayi kuruluşlarından Ardöküm’ün kurucusu 83 yaşındaki Hilmi Özcan ile Denizli turizminin bir dönem amiral gelişi Pamuksu Otel’in sahibi Yücel Günçe yaşamını yitirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Aralık 2020 Salı, 11:18

Denizli sanayisinin duayen isimlerinden hayırsever iş insanı 83 yaşındaki Hilmi Özcan, hayatını kaybetti. Özcan, akşam saatlerinde evinde birden rahatsızlandı. 83 yaşındaki Özcan için eve sağlık ekipleri çağrıldı. Özcan, ambulansla özel bir hastanede tedavi altına alındı. İlk kontrolde aort damarının çatladığı tespit edilen işadamı, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Akşam saatlerinde hayatını kaybeden Özcan’ın ölümü ailesini ve Denizli iş dünyasını yasa boğdu.

Ar Döküm Makine Sanayi Kurucusu olan Özcan, hayırsever kimliği ile tanınıyordu. Kendi adına Anadolu Lisesi yaptıran ve eğitime kazandıran 83 yaşındaki Özcan’ın çok sayıda eğitim işine de yardımda bulunduğu öğrenildi. Duayen işadamının yarın öğle namazına müteakip Müftü Ahmet Hulusi Efendi Caminde kılınacak olan cenaze namazının ardından Asri Mezarlıkta toprağa verilecek.

DENİZLİ TURİZMİNİN AMİRAL GEMİSİYDİ
Denizli turizminin gelişmeye başladığı dönemde Pamukkale’de yaptığı Pamuksu Otel ile şehrin en önemli otellerinden birini kente kazandıran Yücel Günçe de kovit-19 nedeniyle hayatını kaybetti. İnşaat mühendisi olan ancak, Denizli’de yıllarca otel işleten Günçe, işletmesini devrettikten sonra İzmir’e yerleşmişti. Günçe’den acı haber bugün geldi. Günçe’nin cenazesi İzmir’de toprağa verilecek.

Yorumlar

SELAHATTİN YILMAZI   -  Bağlantı 15 Aralık 2020, 13:30

ALLAH rahmet eylesin Mekanları Cennet olsun İNŞAALLAH

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı