REKLAMI GEÇ

Denizli’de yeni hafta yağışlı olacak, hava soğuyor

Denizli’de yeni hafta yağışlı olacak, hava soğuyor

Birkaç gündür rüzgarlı havanın etkisi altındaki Denizli, yağışlı havaya geçiş yapıyor. Denizli’de yeni hafta tüm kent, yağışlı havanın etkisinde olacak. Hafta sonuna doğru, Kale ve Çameli’de karla karışık yağmur bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Kasım 2022 Pazar, 14:58

Sonbaharı ılık geçiren Denizli son birkaç gündür rüzgarlı havanın etkisi altındaydı. Lodosun getirdiği hava değişimi, yeni haftayla birlikte kendini hissettiriyor. Kentin tamamı, yeni haftayla birlikte yağışlı havanın etkisi altına giriyor. Kentin tamamında hafta boyunca sağanak yağış bekleniyor. Haftanın ikinci yarısında sıcaklıklarda da gözle görülür değişiklikler olacak.
Pazartesi günü beklenen en yüksek sıcaklık 23 derece olacak. Hava sıcaklığı Salı günü 20, Çarşamba günü, 18 ve Perşembe günü 14 dereceye düşecek. Cuma günü de 14 derece sıcaklık bekleniyor ama beklenen düşük sıcaklık 8 dereceye kadar düşecek.
Bu soğuma, yüksek ilçeler Kale ve Çameli’de karla karışık yağmur yağışına dönüşebilir. Perşembe ve Cuma günü bu iki ilçede karla karışık yağmur yağışı bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı