REKLAMI GEÇ

Gazeteciler karda mahsur kaldı, Büyükşehir ekipleri kurtardı

Gazeteciler karda mahsur kaldı, Büyükşehir ekipleri kurtardı

Denizli’yi etkisi altına alın yağışlı hava, yüksek kesimlerde kara dönüştü. Bölgeye giden Denizli Haber Muhabiri Ali Bilge, Anadolu Ajansı Denizli Temsilcisi Sebahaddin Zeyrek, dönüş yolunda yoğun yağış nedeniyle mahsur kaldı. İmdada Büyükşehir yetişti, ekipler gazetecilerin yolunu açarak dağdan indirmeye çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2023 Çarşamba, 16:18

Denizli’de etkili olan kar yağışı en çok Denizli Kayak Merkezi’nde görüldü. Tavas’ın Nikfer Mahallesinin yükseklerinde kar kalınlığının 1 metreyi buldu. Denizli’nin ilk kar yağışını haber yapmak için muhabirimiz Ali Bilge ile Anadolu Ajansı Denizli Temsilcisi Sebahaddin Zeyrek bölgeye gitti. Tipi nedeniyle kayak merkezine güçlükle ulaşabilen gazeteciler, çekimlerini bitirip dönüş yoluna geçti.
Fakat tipi yoğunluğunu artırınca yolu görmek imkansız oldu. Kısa sürede araçla ilerleyemez hale gelen gazeteciler Denizli Büyükşehir Belediyesi’nden yardım istedi. Bahçeköy Mevkisinde mahsur kalan gazeteciler için Denizli Büyükşehir Belediyesi ekipleri iş makineleri ile geldi.
Ekipler karları kürüyerek yolu açmaya çalıştı fakat yoğun yağış yolları yine tıkadı. Gazetecilerin karla olan mücadelesi halen sürüyor. Muhabirimiz Ali Bilge, “Yola çıktığımız anda yağış başladı. Önümüzü göremedik. Araç hızla karın içinde kaybolmaya başladı. Ekiplerden yardım istedik. Sağ olsunlar hemen geldiler. Aracımız zaman zaman yolda tutunamaz hale geldiği için iş makinesi ile çekiyorlar. Bizi bu zor durumdan kurtardıkları için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Gazetecilerin tehlikeli bölgedeki mücadeleleri hala sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı