REKLAMI GEÇ

Hambatlı Milletvekili Yıldız’dan CHP’li başkan Birsen Çelik’e tepki

Hambatlı Milletvekili Yıldız’dan CHP’li başkan Birsen Çelik’e tepki

Son yıllarda ilçelerdeki doğal gaz yatırımlarından Bozkurt da nasibini aldı. Bozkurt doğal gaza kavuştu, deneme için ilk kez gaz verildi. Ancak Bozkurt’un CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in çalışmaları sahiplenmesi, Ak Parti’nin Hambatlı Milletvekili Ahmet Yıldız’ın tepkisini çekti. Yıldız isim vermeden, “Yapacağımıza inanmayanlar, doğru bulmayanlar, teşekkür etmek yerine, sahiplenmeye çalışıyormuş” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2022 Pazar, 12:46

Bozkurt’un doğal gaz ile ısınması için başlatılan yatırım tamamlandı. İlçelerde süren doğal gaz yatırımlarının ulaştığı Bozkurt’taki tesislerde ilk kez deneme gazı verildi. Tesis, Çardak ile birlikte iki ilçeye doğal gaz sağlıyor. Bozkurt’un CHP’li Belediye Başkanı Birsen Çelik’in, doğal gazla ilgili paylaşım yapması tepki çekti.

2020’DE BAKANLARA YAZDIĞI YAZIYI PAYLAŞTI

Tepkiyi gösteren ise Ak Parti’nin Hambatlı Milletvekili Ahmet Yıldız’dı. Yıldız, isim vermeden paylaşım yaparak çalışmaların sahiplenilmesine tepki gösterdi. Yıldız, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, dönemin Hazine Bakanı Berat Albayrak ile Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’a 1 6 Haziran 2020’de yazdığı yazının örneğini sosyal medya hesaplarından paylaştı.

YILDIZ NEDEN DOĞAL GAZ İSTEDİ?

Yıldız 2.5 yıl önce Bakanlar, Dönmez, Albayrak ve Varank’a bizzat ilettiği yazılarda Çardak ve Bozkurt’un doğal gaz ihtiyacını dile getiriyor. Özellikle Çardak Organize Sanayi Bölgesi’nin faaliyeti açısından doğal gazın önemine dikkat çeken Yıldız, “Sanayi tesislerinin çoğalmasıyla hava kirliliği tehdit oluşturacaktır. Bölgenin verimli tarım arazilerinin etkilenmemesi ve kalkınma için doğal gaz şarttır” diyor.

“TEŞEKKÜR ETMEK YERİNE SAHİPLENMEYE ÇALIŞIYORMUŞ!”

Yıldız paylaşımında ayrıca Denizli heyeti ve kendisinin yaptığı bakan ziyaretlerinin fotoğraflarını da ekledi, “Hambat’a doğalgaz nasıl gelmiş! Paylaşın, her Denizlilinin arşivinde bulunsun. Çünkü bu girişimlerimizle Denizli sanayisinin ve diğer ilçelerimizin önü de açıldı. Yapacağımıza inanmayanlar, doğru bulmayanlar, teşekkür etmek yerine, sahiplenmeye çalışıyormuş. Kalanını açılışlarda söyleriz” dedi.

ÇELİK TESİS ÖNÜNDEN FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Yıldız’ın bu tepkisi isim vermese de doğrudan Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik’e yönelikti. Çelik, bir gün önce doğal gaz tesislerin önünde çekilmiş fotoğraflar paylaştı. Çelik, paylaşımında “Bugün Bozkurt’umuzun ilk doğalgaz deneme gaz verilişini gerçekleştirdik. Başarıyla tamamlanan gaz akışı sonucunda 1 hafta içerisinde doğalgazla ısınma başlıyor. En kısa sürede Bozkurt’umuzun tamamını doğalgaz ile buluşturmak için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı