REKLAMI GEÇ

Kızılay’a önemli bağışlar yapan hayırsever koronaya yenildi

Kızılay’a önemli bağışlar yapan hayırsever koronaya yenildi

Kızılay Denizli Şubesi’ne neredeyse tüm mal varlığı bağışlayan Muammer Balıkçı (84) yakalandığı koronavirüsten kurtulamadı. Hayırsever Balıkçı, Üçler Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Kasım 2020 Cuma, 11:46

Hızla artan koronavirüs can almaya devam ediyor. Koronavirüsün son kurbanı Denizli’nin hayırsever isimlerinden Muammer Balıkçı oldu.

Bir süre önce koronavirüs belirtileri gösteren hayırsever Muammer Balıkçı’nın yapılan testi pozitif çıktı.

İlerleyen yaşı nedeniyle durumu kötüleşen Muammer Balıkçı, Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Ancak, hayırsever Muammer Balıkçı uygulanan tedaviye rağmen hayatını kaybetti.

Muammer Balıkçı, Üçler Mezarlığı’nda düzenlenecek törenin ardından toprağa verilecek.

KIZILAY’A ÖNEMLİ KATKILAR SAĞLAMIŞTI
Hayırsever Muammer Balıkçı, Kızılay’a Sarayköy’de 29 bin metrekare tarla, Buharkent’te 18.760 metrekare tarla ile Sırakapılar Mahallesi’nde bir dairesini bağışlamıştı. Yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık bağış yapan Muammer Balıkçı, Kızılay Genel Merkezi tarafından altın madalya ile ödüllendirilmişti.

ADEM SALİH DENİZ: ACIMIZ BÜYÜK
Hayırsever Muammer Balıkçı’nın hayatını kaybetmesi, Kızılay camiasını hüzne boğdu. Kızılay Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz, çok değerli bir insanı, Muammer amcalarını kaybettiklerini belirterek, “Acımız büyük. Kızılay’a sağladığı maddi desteğin ötesinde manevi desteği çok daha büyüktü. Kızılay Ailesi olarak Muammer Balıkçı amcamıza Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı