REKLAMI GEÇ

Meteoroloji’den soğuk ve yağışlı hava uyarısı

Meteoroloji’den soğuk ve yağışlı hava uyarısı

Meteoroloji Denizli için soğuk ve yağış uyarısı yaptı. Kentte hava sıcaklıklarının 4-8 derece azalması ve mevsim normallerinin altında seyretmesi tahmin edilirken yüksek kesimlerde karla karışık yağmur ve kar yağışı bekleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Mart 2022 Çarşamba, 10:42

Meteoroloji 5. Bölge Müdürlüğü’nün son değerlendirmelerine göre, Denizli’nin yarından itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisi altına gireceği tahmin ediliyor.

Rüzgarın yarından gününden itibaren kuzey ve kuzeydoğu yönlerinden yer yer kuvvetli şekilde esmesi bekleniyor. Hava sıcaklıklarının önümüzdeki bir haftalık periyotta mevsim normallerinin 4 ila 8 derece altında seyredeceği tahmin ediliyor.

Kentte yarın havanın yağmurlu, yüksek kesimlerinin karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Devam eden günlerde havanın parçalı ve çok bulutlu olacağı, sıcaklıkların mevsim normallerinin altında olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar

BİLAL   -  Bağlantı 17 Mart 2022, 10:03

BİR ALLAHIN KULUDA KAZMA KÜREK YAKSADA ŞU SOĞUKLARDAN KURTULSAK NE MARTIMIZ HAYRET SÖZDE KÜRESEL ISINMADAN BAHSEDİLİYOR DURUM İSE KÜRESEL SOĞUMA EMEKLİ OLUNCA EKVATORA YERLEŞECEĞİM GÖLGEDE 70 DERECE OOOOH BEEE HAYAT BANA GÜZEL OLACAK

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı