REKLAMI GEÇ

Platform oluşturup suç duyurusunda bulundular

Platform oluşturup suç duyurusunda bulundular

Yazar Erol Mütercimler’in İmam Hatip okulları hakkındaki sözlerine Denizli’deki 5 örgüt platform oluşturarak suç duyurusunda bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Eylül 2020 Cuma, 14:56

Denizli İmam Hatip Liseleri Mezunları ve Mensupları Derneği (DENİMDER), Ensar Vakfı Denizli Şubesi, İlim Yayma Cemiyeti, Türkiye Gençlik Vakfı Denizli Şubesi ile Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Eğitime Destek Platformu adı altında platform kurdu. Platform, Denizli Adalet Sarayı’na giderek, Erol Mütercimler hakkında hem bireysel, hem de platform adına suç duyurusunda bulundu.

Platform adına açıklama yapan platform sözcüsü eski Ak Parti Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, “Erol Mütercimler isimli şahsın, İmam Hatip Lisesi gibi büyük bir camiaya, cahil meclislerinde bile rastlanmayacak şekilde genelleme yaparak saldırmasını, hakaret etmesini kabul edemeyiz. Bu, ne ifade özgürlüğü ne de başka bir kavram altında tanımlanabilecek bir şey değildir. Kötü niyet taşıdığı, hakaret ve saldırı olduğu apaçık ortada olan bu açıklamalar suçtur. Erol Mütercimler’in açıklamaları, hem İmam Hatip Lisesi mezunlarına, hem de mütedeyyin kesime saldırıdır. Mütercimler, nefretini kusarak suç işlemiştir. Yüce Türk adaletine olan inancımız gereği, buraya gelerek suç duyurusunda bulunduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı