REKLAMI GEÇ

Twenty20 Rent A Car, Covid-19’u fırsata çevirmeye çalışanlara inat indirim yaptı

Twenty20 Rent A Car, Covid-19’u fırsata çevirmeye çalışanlara inat indirim yaptı

Araç kiralamada güven ve kaliteli hizmetin adı olan Twenty20 Rent A Car, Covid-19’u haksız kazanca çevirmeye çalışan fırsatçılara inat indirim yaptı. Müşterilerinin taleplerine kayıtsız kalamadıklarını belirten firma yetkilisi Osman Hazar, şehir içi ve izin belgesiyle şehir dışında ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere orta sınıf araçların kiralama bedelini yalnızca 100 TL olarak belirlediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Nisan 2020 Çarşamba, 11:59

Tüm Dünya’da olduğu gibi Türkiye’de de Covid-19 (koronavirüs) salgını giderek yayılıyor. Ülke olarak salgının önüne geçebilmek için önlemler alınırken, sosyal hayat da bir şekilde devam ediyor.

Bu aşamada bazı firmalar korona fırsatçılığı yaparak ürünlerine ve hizmetlerine astronomik oranlarda artış yaparken, bunun tam tersi tavır sergileyenler de yok değil.

TWENTY RENT A CAR’DAN ALKIŞLANACAK HİZMET
Uzun yıllardır Denizli oto kiralama sektöründe hizmet veren Twenty20 Rent A Car, korona tehdidinin hat safhaya ulaştığı şu günlerde önemli bir hizmete imza attı. Twenty20 Rent A Car, orta sınıf tüm araçlarını 100 TL’den kiralama kararı aldı.

EVDE KAL ÇAĞRISI
Hacıkaplanlar Mahallesi’nde hizmet veren Twenty20 Rent A Car yetkilisi Osman Hazar, ülkenin önemli bir sınavdan geçtiğini belirterek, bu korkutucu sürecin de el birliği ile atlatılacağına inancının tam olduğunu söyledi.

Devletin yetkili kurumlarının koronavirüsün önüne geçebilmek amacıyla tüm tedbirleri aldığını ve almaya da devam edeceğini belirten Osman Hazar, bu süreçte halka da önemli görevler düştüğünü kaydetti.

Halk olarak alınacak en önemli önlemin mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamak ve sosyal mesafeyi korumak olduğunu dile getiren Osman Hazar, mecbur olanlar için de ellerini taşın altına koymak istediklerini kaydetti.

BİZ DE SORUMLULUĞUMUZUN FARKINDAYIZ
Twenty Rent A Car olarak bu süreçte sorumluluklarının farkında olduklarını dile getiren Hazar, “Twenty20 Rent A Car olarak, tüm dünyayı saran koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle kent içi ve şehirlerarası yolculuklarda toplu taşıma risk oluşturmaya başladığının farkındayız. Firma olarak, Denizli araç kiralama sürecinde üzerimize düşen görevi yapmak istedik. Denizli rent a car ile ilgili gelen taleplere kayıtsız kalamazdık ve biz de şehir içi ve izin belgesi ile şehir dışı yolculuk ihtiyacının karşılanması için tüm orta sınıf araçlarımızı 100 TL’den kiralama kararı aldık” dedi.

SAĞLIĞINIZI ÖNEMSİYORUZ
Twenty20 Rent A Car olarak müşterilerinin sağlıklarının korunması için üst düzeyde tedbirler aldıklarını belirten Twenty20 Rent A Car yetkilisi Osman Hazar, “Tüm araçlarımızı titiz bir şekilde dezenfekte işleminden geçirdikten sonra hizmete sunuyoruz” dedi.

İLETİŞİM İÇİN
ADRES: Hacıkaplanlar Mah. Atatürk Cad. No 40/B Pamukkale/Denizli (5. Noter Karşısı)
TELEFON: 0258 264 00 58
CEP: 0535 029 51 09-0546 545 20 20
EMAİL: info@twentyrentacar.com
WEB: www.twentyrentacar.com

Yorumlar

Muhammet cinlar   -  Bağlantı 19 Nisan 2020, 00:22

Allah gonlunuze gore versin masallah tebrik ederim osman bey

İsmail hazar   -  Bağlantı 15 Nisan 2020, 12:16

Tebrikler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı