REKLAMI GEÇ

Denizli Valiliği’nden dolandırıcılık uyarısı

Denizli Valiliği’nden dolandırıcılık uyarısı

Denizli Valiliği’nden dolandırıcılık uyarısı. Son günlerde Vali Ali Fuat Atik’in adı kullanılarak vatandaşlardan iş bulma bahanesiyle para istendiği belirlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Ağustos 2020 Cuma, 09:04

Denizli Valiliği’nden yapılan açıklamada, son günlerde art niyetli kişiler tarafından Vali Ali Fuat Atik’in adı kullanılarak, vatandaşların ev veya cep telefonlarından aranarak iş bulma bahanesiyle para talep edildiğinin belirlendiği ifade edildi.

Açıklamada, “Denizli Valiliği’nin veya herhangi bir kamu kurumumuzun vatandaşlarımız, işadamlarımız ve esnafımızdan; telefon veya diğer iletişim yollarıyla herhangi bir amaçla yardım toplama gibi bir talebi veya yöntemi bulunmamaktadır. Valiliğimizin ve herhangi bir kamu kurumunun veya kamu yöneticisinin adını kullanarak telefon vb. yöntemle yardım toplamaya çalışan dolandırıcılara hiçbir şekilde itibar edilmemesini, tedbir amaçlı olarak da böyle bir durumla karşılaşan vatandaşlarımızın Emniyet Müdürlüğü veya Jandarma Komutanlığı’na ihbarda bulunulması önemle rica olunur” denildi.

Yorumlar

Suleyman   -  Bağlantı 8 Ağustos 2020, 00:08

Buna benzer daha geçen hafta kardeşimin arabasını dolandırdılar, herşeyden önce devletin bu tip insanlara karşı caydırıcı kanunlar çıkarması lazım, yazık günah kaç yıllık emeği gitti, bunu yapanları atacaksın içeriye bak bakalım bi daha yapabiliyormu

nihat turan   -  Bağlantı 7 Ağustos 2020, 11:23

devletin valisi polisi para istemez böyle durumlarda 155 polis ihbar hattını arayalım

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı