REKLAMI GEÇ

YÖK harekete geçti: Rektör Bağ’a ‘adrese teslim sınav’ soruşturması açıldı

YÖK harekete geçti: Rektör Bağ’a ‘adrese teslim sınav’ soruşturması açıldı

Yükseköğretim Kurulundan (YÖK) yapılan yazılı açıklamada, Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğünce 7 Temmuz 2020’de öğretim görevlisi kadrosu için ilana çıkıldığı anımsatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ağustos 2020 Cumartesi, 23:51

Açıklamada, “İlanda özel şartların kişiye özel olarak belirlenerek rektörün eşini tarif eder şekilde olması nedeniyle; Yükseköğretimin teamül ve etik ilkeleri ile bağdaşmayacak nitelikte davranışları ile güvenirliği zedelenen rektör hakkında Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 7 Ağustos tarihli talimatı ile Yükseköğretim Denetleme Kurulunca soruşturma yapılması uygun bulunmuştur.” bilgisi verildi.

Yine aynı üniversitede 2017’de Bağ’ın eşinin enstitü sekreterliği görevine atanması konusunda, YÖK tarafından yapılan uyarı neticesinde üniversite tarafından yapılan işlemin geri çekildiği anımsatılan açıklamada, “Konuyu görüşmek üzere Yükseköğretim Genel Kurulu 10 Ağustos’ta toplanacak olup rektörün durumu bu toplantıda acil olarak değerlendirilecektir. YÖK olarak, akademik camianın itibarını zedeleyen uygulamalara, tutum ve davranışlara asla müsamaha gösterilmeyeceğini kesin bir dille ve uyarı mahiyetinde ifade ederiz.” vurgusu yapıldı. (AA)

Yorumlar

Bilal   -  Bağlantı 10 Ağustos 2020, 10:24

Hadi yasaya değiştirelim dedik mı yoook o kadar da değil eeee neden yani canım biraz bekleyelim veya uygun zaman denmiyor mu hep kaçamak yolları ikditar da muhalefette aynı.

Bilal   -  Bağlantı 10 Ağustos 2020, 10:22

Dediğim gibi sizler istisnai memurluktan daha çokk çekersiniz sorun rektörün eşine denk gelecek sınav aćması değil ki zaten Yasa da var olması bunu da sizler bizler kızıyor bağırıyoruz erik değil diye …

osman enek   -  Bağlantı 9 Ağustos 2020, 14:01

çok garip paü de bir fakülte sekreteri mesai saatinde namaz kılınmaz diyerek. ortaçağ zihniyeti göstermemektedir. ve hala görevde bu kişi

soru yorum   -  Bağlantı 9 Ağustos 2020, 11:28

Bu nasıl bir midedir anlamak mümkün değil, D O Y M U Y O R L A R arkadaş D O Y M U Y O R L A R. Bu nasıl bir nefistir anlamak mümkün değil U T A N M I Y O R L A R arkadaş U T A N M I Y O R L A R. Allah hidayet versin, ıslah etsin bile demem artık.

Bakış Açısı   -  Bağlantı 9 Ağustos 2020, 00:08

Soruşturma 1992’ye kadar inmelidir. Belgesini bırak DİPLOMASI olmayan bile PROFESOR olarak çalıştıralan bir KURUMDUR PAU. BAYTAR olan biri TIP FAKÜLTESİ dekanı. Açıköğretim mezunları profesor olmuş. İdari personel desen köyün delisi seçilmiş….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı