REKLAMI GEÇ

DEMİR, GAZETECİLERLE VEDALAŞTI

DEMİR, GAZETECİLERLE VEDALAŞTI

Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Konya Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Denizli Polisevi’nde gazetecilerle vedalaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Ocak 2015 Cumartesi, 17:22

Emniyet Müdürleri kararnamesiyle Konya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, veda toplantısı düzenleyerek Denizlili gazetecilerle bir araya geldi.

Konuşmasında Denizli basınından övgüyle bahseden Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir “Bir yıl gibi kısa bir süre Denizli’de görev yapmanın onur ve gururunu yaşıyorum. Şunu samimiyetimle söylüyorum ki bölgede Denizli basını çok güçlü ve etkili. Kalemiyle toplumu bölmeyen, her zaman halkı ve memleketini düşünen Denizli basını, bence Türkiye’ye örnek olmalı. Bugün hepinizden helallik istiyorum” dedi.

Konuşmasında görev süresi boyunca yapılan çalışmalardan da bahseden Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir “1 yıllık görev süremiz içerisinde önemli çalışmalara imza attık. Bu çalışmalarda bizlerin yanında olan Denizli halkına ve siz değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyoruz. Göreve geldiğimde olaya müdahale etme süresi 27 dakika iken şuanda bu rakam Avrupa standartlarının da altına düşerek 5 dakikaya inmiştir. Bunda 155 hattına her konuda yardımcı olan eğitimli Denizli halkının desteği vardır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı