REKLAMI GEÇ

Güneş Özsoy yaşamını yitirdi

Güneş Özsoy yaşamını yitirdi

Denizli Genç İşadamı Derneği’nin 7. Dönem Başkanı Mehmet Güneş Özsoy, geçirdiği beyin kanaması sonucu yaşamını yitirdi. Özsoy’un cenazesi bugün öğle vaktinde Delikliçınar Yeni Camii’de kılınaacak namazın ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

/ DENİZLİHABER / 14 Ekim 2013 Pazartesi, 10:33

Denizli iş alemi, sabah saatlerinde gelen vefat haberiyle sarsıldı. Denizli Genç İşadamları Derneği’nin 7. Dönem Başkanı Mehmet Güneş Özsoy, vefat etti. Özsoy, bir süredir geçirdiği beyin kanaması nedeniyle tedavi görüyordu.

Özsoy’un cenazesi bugün öğle vaktinde Delikliçınar Yeni Camii’den kaldırılacak. Özsoy’un cenazesinin Asri Mezarlık’a defnedileceği bildirildi.

Yorumlar

CANAN AYNACI   -  Bağlantı 31 Ekim 2013, 21:27

İNSAN HAYATINDA KARISIYLA, KARDEŞİYLE, ANNE BABASIYLA, VEKIZ ARKADAŞIYLA FİKİR AYRILIĞINA DÜŞÜP ARA SIRADA OLSA KAVGA EDER BEN MEHMET GÜNEŞ ÖZSOY U 1982 YILINDA TANIDIM VE TAM 31 YIL DİLE KOLAY AMA BİZ BU CAN DOSTUYLA HİÇ NE BİR MÜNAKAŞA NEBİR KAVGA YA NEBİLEYİM BU İNSAN BENİM KARDEŞİMDEN ÖTE BİRİNSANDI İNANIN ONUN RAHMETE KAVUŞMASINI KALDIRAMADIM VEDE HALA İNANAMIYORUM. CAN KARDEŞİM SSENİ ASLA UNUTMAYACAĞIM VEDE YA NEBİLEYİM HEP ANACAĞIM İŞRE EN ÇOK NEYİ ÖZLİYCEM BİLİYORMUSUN O GENÇLİĞİMİZDEKİ MEVLANA OYUNUNU KARDEŞİM BELİME ATLAYIP O DÖNEREK OYUNUMUZU ÇOK VAKİTSİZ OLDU BE KARDEŞ AİLEN GİBİ BİZİ DE YETİM BIRAKTIN HAYATLA YAŞAMLA DALGA GEÇERKEN O DA BİZİMLE DALGA GEÇTİ BE DOSTUM. SENİ ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞIM KARDEŞİM BENİM RAHAT UYU MEKANIN CENNET OLSUN İNŞALLAH

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı