REKLAMI GEÇ

Şeyma’yı cennete uğurladık

Şeyma’yı cennete uğurladık

DENİZLİ’nin Güney İlçesi’nde lösemi hastalığının ortaya çıkmasının ardından geçen yıl annesi tarafından hastanede terk edilen 3 yaşındaki Şeyma Tuzak, dün hastalığına direnemedi ve hayatını kaybetti. Şeyma’nın cenazesi Güney İlçesi’nde toprağa verildi.

/ DENİZLİHABER / 23 Mart 2013 Cumartesi, 17:37

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA) –

Denizli’nin Güney İlçesi’nde yaşamını sürdüren Mustafa Tuçak’ın 3 yaşındaki lösemi hastası kızı Şeyma Tuzak, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı. Annesi tarafından korkunç hastalığı ortaya çıktıktan kısa bir süre sonra terk edilen dünyalar güzeli Şeyma’nın hikayesi, yürekleri dağlamıştı..

Türkiye onu çakmak çakmak bakan gözleri ve acı hikayesiyle gözyaşları arasında tanıdı, kısacık hikayesi yine gözyaşlarıyla son buldu.

‘ŞEYMA CENNETLİK’
Minik Şeyma, için Güney İlçesinde cenaze töreni düzenlendi. Çarşı Camisi’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazında baba Mustafa Tuzak’ın bitkin olduğu gözlendi. İmam, Şeyma için helallik almaya gerek olmadığını söyledi. Minik Şeyma’nın cennetlik olduğunu belirten imam, “Dinimiz, çocuk yaşta ölenlerin cennetlik olduğunu müjdeliyor. Bu yüzden sizden helallik istemeyeceğim. Çünkü çocuğumuz masumdur” dedi.

seyma-anons

KIZINI KENDİSİ MEZARA KOYDU
Cenaze namazının kılınmasının ardından minik Şeyma’nın tabutu eller üzerinde taşınarak ilçe mezarlığına götürüldü. Şeyma’nın cansız bedenini kucaklayan baba Mustafa Tuzak, kızını elleriyle mezarına koydu. Büyük üzüntü yaşayan baba, daha sonra kızının mezarı başında dua etti. Mustafa Tuzak, defin işleminin ardından taziyeleri kabul etti. Anne T.İ., cenazeye katılmadı.

Şeyma’dan geriye ise, 14 Mart’ta doğum gününde pasta üflerken çekilen mutluluk fotoğrafları kaldı.

Yorumlar

yeliz   -  Bağlantı 24 Mart 2013, 14:34

cok uzuldum.Allahtan rahmet diliyorum.Ailesinede sabir.cennete gitti.Hepimiz gidecegiz zaten bir gun.Onun gibi cennete girebilecekmiyiz bakalim.

Csher   -  Bağlantı 23 Mart 2013, 18:15

yaziklar olsun senin gibi anneye. senin yaptigini hayvan yavrusuna yapmaz. basimiz saolsun allah seni cennetinde agirlasin insallah.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı