REKLAMI GEÇ

Denizli’de görülmemiş evlilik teklifi

Denizli’de görülmemiş evlilik teklifi

Denizli’de üniversitede başlayan aşk gazetede evlenme teklifi ile mutlu sona ulaştı. 2010 yılında Pamukkale Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde 22 yaşındaki Elif Çetinkaya ile tanışan Bahtiyar Özsarı (22), yerel gazetelere tam sayfa renkli olarak evlenme teklifi ilanı verdi.

/ DENİZLİHABER / 19 Ekim 2012 Cuma, 12:41

‘Bahtiyar’dan Elif’ine’ başlıklı kendi yazdığı şiirle gazete ilanıyla evlenme teklifi yapan Diyarbakır Bismil’de okul öncesi öğretmenliği yapan Bahtiyar Özsarı, kendisi gibi Balıkesir Dursunbey’de okul öncesi öğretmenlik yapan Elif Çetinkaya’ya evlenme teklifinde bulundu.

Denizli Pamukkale Üniversitesi mezunu olan Bahtiyar Özsarı, sevgilisi Elif Çetinkaya’ya görülmemiş bir evlilik teklifi yaptı. Dershanede gerçekleşen teklifte gazetede yayınlanan evlenme teklifini gören Çetinkaya, mutluluğunu ve şaşkınlığını saklayamadı.

Bunun üzerine yüzükleri de çıkartan Özsarı’nın teklifini Çetinkaya kabul etti. Böyle bir evlilik teklifi beklemediğini ifade eden Çetinkaya, “Beni buraya yemek yiyeceğimizi söyleyerek getirdi. Şok oldum. Çok mutlu da oldum. Böyle bir şey beklemiyordum. O’nun her şeyine ‘evet’ diyorum” dedi.

Benzeri olmayan bir evlilik teklifiyle Elif’in mutlu olacağını düşündüğünü söyleyen Bahtiyar Özsarı, “Çok düşündüm, böyle bir evlilik teklifi yapmak geldi içimden. Bu şiiri kendim yazdım. Ama şiirin sonundaki ‘önümüzdeki 50 yıl bir planını yoksa benimle evlenir misin?’ cümlesini bir filmden esinlendim. O’nu çok seviyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı