REKLAMI GEÇ

Bana musallat olan cinleri çektim

Bana musallat olan cinleri çektim

Denizli’de yaşayan 24 yaşındaki Hüseyin Cura, yıllardır kendisine musallat olan cinlerden kurtulmak istediğini ancak çare bulamadığını iddia ederek yardım istedi. Cura, cinleri cep telefonunun kamerasıyla görüntülediğini de iddia ediyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2013 Pazartesi, 12:54

Halk tarafından 3 harfliler olarak adlandırılan cinlerle ilgili yeni ve çarpıcı bir iddia geldi. İddianın sahibi, kendisine cinlerin musallat olduğunu söyleyen 24 yaşındaki Hüseyin Cura…

Yıllardır cinler tarafından rahatsız edildiğini, bu rahatsızlığın son bir yıl içerisinde daha da arttığını söyleyen Hüseyin Cura, “Psikolojim çok bozuldu. Psikoloğa gittim ama çare olmadı. Hayatım alt üst oldu. Hiçbir yerde yalnız kalamıyorum. Her an varlıklarını hissediyorum. Ne olur birileri bana yardım etsin. Bundan kurtulmak istiyorum” dedi.

“CİNLERİ GÖRÜNTÜLEDİM”
Hüseyin Cura, iddialarını ispatlamak için cep telefonuyla kayıt yaptığını belirterek, çektiği görüntüleri gösterdi. Cura’nın gösterdiği görüntülerde sürekli hareket halinde ışıklar var.

Hareketli ışıkların cinlerin gözleri olduğunu iddia eden Cura, “Bana şu ana kadar büyük bir zarar vermediler. Ancak varlıkları ve sürekli beni takip etmeleri korkutuyor. Tek başıma kalamıyorum. Sürekli tedirgin ve mutsuzum. Yardım istiyorum” dedi.

Yorumlar

csher   -  Bağlantı 15 Temmuz 2013, 18:50

İlginç bir durum allah yardımcın olsun ama bence yardımcı olması için bütün gücünle inanarak ona sığınmalısın..

haydar   -  Bağlantı 15 Temmuz 2013, 13:57

ya bu cinleri Allah yapısı gözümüz görmüyor da, putperest japonların yaptığı telefonun kamerası mı görüyor?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı