REKLAMI GEÇ

Yolcuyu kilolu diye minibüsten indirdi

Yolcuyu kilolu diye minibüsten indirdi

Bağbaşı hattına sefer yapan minibüste “Bak şu şoförün yaptığına” dedirten tavır. İddiaya göre, araç şoförü bir yolcuyu fazla kilolu diye minibüsten indirdi. Şoförün tavrına sosyal medyada tepki yağarken, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, gerekenin yapılacağını belirtti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Aralık 2016 Cuma, 22:06

Duyulduğu andan itibaren sosyal medyada büyük tepki toplayan olay, iddiaya göre şöyle gelişti: Hacıkaplanlar Mahallesi’ndeki Hürriyet Ortaokulu’nda engelli kadrosundan görev yapan Erdinç Irmak, bugün mesai bitiminde oturduğu Bağbaşı Mahallesi’ne gitmek üzere Yeniyol hattında çalışan 20 M 0452 plakalı minibüse bindi.

Ancak kısa bir süre sonra minibüs şoförünün tavrıyla şaşkına döndü. Araç şoförü Erdinç Irmak’a çok yer kapladığını söyleyerek, minibüsten inmesini istedi. Yüzde 80 engelli olan Irmak, itiraz etmeden araçtan indi ve eve gittiğinde yaşadıklarını ailesine anlattı.

ABLA SOSYAL MEDYADAN TEPKİ GÖSTERDİ
Minibüs şoförünün kardeşine yönelik tavrına tepki gösteren Ayşe Irmak,sosyal medya hesabından “20 yıldır Bağbaşı’nda oturuyoruz ve sürekli Yeniyol münibüsleri ile sorunsuz seyahat ediyorduk. Taaa ki bu akşama kadar. Kardeşim, engelli kadrosundan devlet memuru olarak görev yaptığı okulun önünden akşam saat 17.45 sularında 20 M 0452 plakalı minübüse binmiş. İki dakika geçmeden çok yer kaplıyorsun diye indirilmiş. Kardeşimin 205 cm ve 150 kilo olması dolmuşuna binmesine engeldi, niye aldın? Yüzde 80 özürlü bir kamu görevlisine akşam mesai bitiminde bunu nasıl yaparsın? Benim, insanlıkla ilgili kalan son ümidim de bu akşam bitti” paylaşımını yaptı.

SEMERCİ: GEREKEN YAPILACAK
Ayşe Irmak’ın kardeşinin yaşadıklarıyla ilgili paylaşımının ardından 20 M 0452 plakalı minibüsün şoförüne tepki yağdı. Çığ gibi büyüyen tepkileri öğrenen Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Köksal Semerci, gerekenin yapılacağını belirtti.

Yorumlar

aydın   -  Bağlantı 3 Aralık 2016, 15:32

tamam şöförün yaptığının izahı yok . peki diğer yolcular niye tepki vermemiş ? insanlık anlamında durum gerçekten vahim .

ADNAN KARACA   -  Bağlantı 3 Aralık 2016, 11:24

denizlide minübüsleri denetlemek kimin işi belediyemi şöförler odasımı.ben hiç görmedim de merak ettim sadece.trafikde her türlü olumsuzluk onlarda.

İlker Özmen   -  Bağlantı 2 Aralık 2016, 22:19

Üzücü ve can sıkıcı.. Olay tam olarak haberde anlatıldığı şekilde yaşandı ise, bu insanlığa yakışmayan uygulamayı yapan şoförün toplu taşıma yapabilme ile ilgili uzun süreli iptal edilmeli..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı