REKLAMI GEÇ

Özsoy son yolculuğuna uğurlandı

Özsoy son yolculuğuna uğurlandı

Denizli, DEGİAD eski başkanlarından ve iş dünyasının renkli simalarından Evliyaoğlu Nakliyat’ın sahibi Güneş Özsoy’u kaybetmenin şokunu yaşıyor. Damar yoluyla beynine sirayet eden bir virüs nedeniyle aniden rahatsızlaşan ve dün akşam(14 Ekim 2013) yaşamını yitiren Özsoy’u, iş, siyaset ve spor camiasının önemli isimlerinin de aralarında bulunduğu yüzlerce yakını uğurladı.

/ DENİZLİHABER / 14 Ekim 2013 Pazartesi, 13:53

Denizli iş dünyasının önemli isimlerindin biri olan Güneş Özsoy’un ani ölümü yakınlarını yasa boğdu. Damar yoluyla beynine sıçrayan bir virüs nedeniyle rahatsızlanan ve geçtiğimiz haftalarda yoğun bakıma alınan Özsoy, dün akşam(14 Ekim 2013) yaşamını yitirdi.

Denizli Genç İşadamları Derneği 7. Dönem başkanlığını yapan Evliyaoğlu Nakliyat’ın sahibi Özsoy için öğle namazına müteakip Yeni Cami’de düzenlenen cenaze töreniyle son yolculuğuna uğurlandı. İş, siyaset ve spor camiasından çok sayıda önemli ismin de aralarında bulunduğu yüzlerce Denizlili Yeni Cami’de düzenlenen törende bir araya gelerek, Özsoy için son görevlerini yerine getirdi.

Güneş Özsoy’un cenazesi, kuzeni olan Denizlispor Kulübü Yönetim Kurulu Başkan Adayı Mehmet Özsoy, Denizlisporlu eski başkanları ve yöneticileri, Teknik Direktör Yusuf Şimşek, DEGİAD’ın eski ve yeni yöneticileri başta olmak üzere çok sayıda meslek odası ve iş dünyası derneği yöneticilerinin de hazır bulunduğu cenaze törenin ardından Asri Mezarlık’a defnedildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı