REKLAMI GEÇ

Duayen sendikacıyı kaybettik

Duayen sendikacıyı kaybettik

Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası’nın üç dönem başkanlığını yürüten Nedim Halıcıoğlu, bayramın ikinci gününde geçirdiği ani rahatsızlık nedeniyle yaşamını yitirdi.

/ DENİZLİHABER / 11 Ağustos 2013 Pazar, 14:22

Denizli’de işçi sendikalarının lider figürlerinden biri olan Tekstil, Örme ve Giyim Sanayi İşçileri Sendikası (TEKSİF) Denizli Şube Başkanlığı görevini üç dönem yürüten Nedim Halıcıoğlu yaşamını yitirdi.

Geçirdiği ağır ameliyatlardan sonra sağlık durumu iyiye giden Halıcıoğlu, Ramazan Bayramı’nın ikinci günü sabahında nefes alma zorluğu yaşadı ve Denizli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastaneye getirildiğinde durumu daha da ciddileşen Halıcıoğlu, yoğun bakım ünitesine alındı fakat tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Teksif Sendikası Denizli Şube Başkanı olarak görev yaptığı üç dönemde kararlı tutumu, sevecen kişiliği ve temsil ettiği işçiler ile kurduğu iyi ilişkilerle dikkat çeken Halıcıoğlu, kentteki sendikal faaliyetlere de yön veren isimlerden biriydi.
Üç çocuk babası olan 71 yaşındaki Nedim Halıcıoğlu son dönemlerinde dört torunu ile emeklilik hayatı yaşıyordu.

Halıcıoğlu’nun cenazesi bugün Ulu Camii’de kılınan cenaze namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verildi. Cenaze törenine mesai arkadaşlarının yanı sıra diğer sendikaların da temsilcileri katıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı