REKLAMI GEÇ

DGC Başkan yardımcısı Karaçay, azraile 4. çalımını attı

DGC Başkan yardımcısı Karaçay, azraile 4. çalımını attı

Denizli’nin emektar gazetecilerinden DGC Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Muhammet Karaçay, geçtiğimiz hafta ölümden döndü. Beyne pıhtı atması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan Karaçay, kısa sürede toparladı ve hastaneden taburcu edildi. Karaçay, 4 kez azraile çalım attığını sosyal medya hesabından böyle duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Şubat 2018 Salı, 16:54

Denizli Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, emektar gazetecilerden Muhammet Karaçay, geçtiğimiz hafta deyim yerindeyse ölümün kıyısından döndü. Beynine pıhtı atması sonucu fenalaşarak hastaneye kaldırılan bir gün yoğun bakımda kalıp, bir süre hastanede tedavi gören Karaçay taburcu olup istirahata çekildi ve dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Mesleki yaşamını DRT ve Denizli Gazetesi’nde devam ettiren Karaçay, facebook hesabından azraile 4. çalımı attığını, biraz yorulmuş bitkin fotoğrafıyla birlikte paylaştı. 1965’te geçirdiği böbrek rahatsızlığından son anda kurtulduğunu, 1973’te zehirli sıtmayı yendiğini, 1997’de ise koroner kalp ameliyatı geçirdiğini dile getiren Karaçay, geçen hafta başına gelen ve tıp dilinde Serebral Enfaktüs olarak adlandırılan rahatsızlıktan da ucuz yırttığını dile getirdi.

Hastalığı sırasında gereken tüm titizliği gösteren sağlık yetkililerine teşekkür eden Karaçay, kendisini bu süreçte arayıp soran tüm dostlarına da teşekkür etmeyi unutmadı. Biz de bir kez daha Karaçay’a Denizlihaber.com ekibi olarak geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

İŞTE O PAYLAŞIM

AZRAİL’E 4. KEZ ÇALIM ATTIM…

1965 yılında böbrek rahatsızlığından son anda yırtım…
1973 yılında zehirli sıtmayı yendim… (Türkiye’de 3 zehirli sıtmalı vardı, birisi bendim)
1997 yılında Koroner Kalp ameliyatı oldum…
10 Şubat 2018 Cuma günü “Serebral Enfarktüs, Tanımlanmamış” rahatsızlığı geçirdim…
Azrail’e çalım atmama yardımcı olan Denizli İl Sağlık Müdürü Dr. Berna ÖZTÜRK’e, DDH Başhekimi Dr. Mehmet ERKALELİ’ye, DDH Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzman Dr. Mustafa Kemal KEYSAN’a, DDH Acil Servisi Nöbetçi Noroloji Uzmanı Dr. Nesrin ERGİN’e, Noroloji Uzmanı Dr. Yüksel SANDIKÇI’ya, Koroner Yoğun Bakım ünitesi hemşirelerine ve hasta bakıcılarına, Noroloji Servisi hemşirelerine, hasta bakıcılarına ve personeline sonsuz teşekkürler ederim…
Rahatsızlığım nedeniyle sosyal medyadan “Geçmiş Olsun” diyen ve telefonla arayan, akrabalarıma, dostlarıma, arkadaşlarıma “İyi ki; varsınız” diyor ve teşekkür ediyorum…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı