REKLAMI GEÇ

Eski Denizli Milletvekili Gözlükaya vefat etti

Eski Denizli Milletvekili Gözlükaya vefat etti

Yaz aylarında geçirdiği kalp krizinin ardından tedaviye alınan ve uzun süredir hastanede tutulan DYP eski Denizli Milletvekili Mehmet Gözlükaya vefat etti.

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2013 Pazartesi, 17:59

Doğruyol Partisi eski Denizli Milletvekili Mehmet Gözlükaya, tedavi gördüğü Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde akşam saatlerinde vefat etti.

6 AYDIR YOĞUN BAKIMDAYDI
Doğruyol Partisi Eski Denizli Milletvekili Mehmet Gözlükaya, Temmuz ayında İstanbul’a oğlunun yanına gitmiş, burada torunu ile sokakta yürüyüş yaparken kalp krizi geçirmişti.  Uzun süre kalbi çalıştırılamayan Gözlükaya’nın beyninde hasar meydana geldiği tespit edilmişti.

Yaklaşık 15 gün İstanbul’da özel bir hastanede tedavi gören Gözlükaya, daha sonra helikopterle Denizli’ye getirilmişti. Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yoğun bakımda tutulan Gözlükaya, kalp krizi geçirdiği günden bu yana 6 aydır uyutuluyordu. Yaşam destek ünitesine bağlı olarak tutulan Gözlükaya’nın, tekrar uyanması için umutla bekleyen ailesine acı haber bugün akşam saatlerinde geldi.

19, 20 ve 21. Dönem Denizli Milletvekilliği yapan Gözlükaya evli ve 3 çocuk babasıydı.

Yorumlar

Rşt   -  Bağlantı 16 Aralık 2013, 21:18

Nikfer’in yetiştirdiği siyaset ve devlet adamı güzel insan Mehmet Gözlükaya abimizin vefatını teessürle öğrenmiş bulunuyorum.Kendisine Allah’tan rahmet ailesi ve yakınlarına başsağlığı diliyorum…

Emin Temizel   -  Bağlantı 16 Aralık 2013, 19:28

Avukatlıktan meslektaşımızı Allah rahmet eylesin

KEMAL APALI   -  Bağlantı 16 Aralık 2013, 18:29

Değerli Bir büyüğümüzdü. Allah Rahmet Eylesin. Nur içinde yatsın, Mekanı cennet olsun.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı