REKLAMI GEÇ

Eşi ile vefatından saatler önce yapılan röportaj

Eşi ile vefatından saatler önce yapılan röportaj

DYP Denizli eski milletvekili Mehmet Gözlükaya, 6 aydır yoğun bakımda sürdürdüğü yaşam mücadelesini kaybetti. Gözlükaya’nın vefatından saatler önce eşi Müzeyyen Gözlükaya ile röportaj yapmıştık. Röportaj yayına hazırlanırken, acı haber geldi. İşte hayat arkadaşından gelecek müjdeli haberi umutla bekleyen Müzeyyen Hanım’ın anlattıkları…

/ DENİZLİHABER / 16 Aralık 2013 Pazartesi, 18:48

DENİZLİ HABER
Doğruyol Partisi Eski Denizli Milletvekili Mehmet Gözlükaya, Temmuz ayında İstanbul’da yaşayan kızının yanına gitmişti. Burada torunu ile birlikte çıktığı yürüyüşte fenalaşarak düşmesi sonucu yoğun bakıma alınan Gözlükaya 6 aydır yaşam mücadelesi veriyordu.

ic-1

Yoğun bakımdaki hayat mücadelesini kaybeden Mehmet Gözlükaya’nın vefatından saatler önce, arkadaşımız Şengül Boz, Müzeyyen Gözlükaya ile röportaj yapmıştı.

ic-2

DOKTORLAR YÜZDE 25 ŞANS VERİYORDU
Müzeyyen Gözlükaya,, doktorların eşi için yüzde 25 şans verdiğini ancak yine de umutla beklediklerini söylemişti. Müzeyyen Gözlükaya, “Umutlarımız devam ediyor. Gözlükaya bu savaşı kazanacak. Üniversite hastanesindeki doktorlara teşekkür ediyorum. Yakından ilgileniyorlar” sözleriyle her şeye rağmen umudunu koruduğunu dile getirmişti.

ic-3

“KADER ARKADAŞIM”
9. Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel başta olmak üzere eski başbakanlardan Tansu Çiller ile birlikte çok sayıda siyaset ve iş dünyasından isimlerin kendisini aradığını ve destek olduğunu anlatan Müzeyyen Gözlükaya, “Siyaset ve iş dünyasından çok sayıda isim arayıp vefa örneği sergilediler. Beni ve eşimi bu zor durumda yalnız bırakmadıkları için teşekkür ediyorum. Süleyman Demirel, ‘Kader arkadaşıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Çok üzüldüm” , Eski başbakanlardan Tansu Çillerin ise ‘Ele ele yeniden çalışacağız” diyerek geçmiş olsun dileklerini ilettiler” demişti.

ic-4

“BU MÜCADELEYİ DE KAZANACAĞIZ” DEMİŞTİ…
Eşinin, siyaset ve iş hayatında mücadeleci ve çok çalışkan bir kişiliğe sahip olduğunu belirten Müzeyyen Gözlükaya, eşi Mehmet Gözlükaya’nın bu mücadeleyi de kazanacağını söylemişti. . Mutfakta torunun fotoğrafını kaldırarak yerine eşinin fotoğrafını yerleştiren Müzeyyen Gözlükaya, “Şu anda yapılacak tek şey dua etmek. Ben kendisini seven sayan herkesten bunu rica ediyorum. Bu yaşam savaşını kazanması için iyi dileklerine ve dualarına ihtiyacımız var” diyerek, herkesten dua istemişti.

Yorumlar

neşe ercan   -  Bağlantı 17 Aralık 2013, 19:44

Allah rahmet eylesin dileklerimi iletir… sevgili arkadaşım müzeyyen gözlükaya hanıma da Allah dan sabır vermesini dilerim…nur içinde yatsın…

Necati TAHAL   -  Bağlantı 17 Aralık 2013, 16:29

Değerli büyüğüm, güzel insan Allah(c.c)ü rahmet eylesin.Mekanın cennet olsun.Amin.

ayse gozlukaya   -  Bağlantı 17 Aralık 2013, 10:14

Allah rahmet eylesin.nur icinde yat.seni cok seviyoruz…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı