REKLAMI GEÇ

Hulusi Kulaklı’yı kaybettik

Hulusi Kulaklı’yı kaybettik

Denizli sanayisinin öncü isimlerinden duayen işadamı, gerçek bir hayırsever, bir dönemlerin hızlı aktivistlerinden Hulusi Kulaklı, bu sabah hayatını kaybetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Nisan 2018 Cumartesi, 12:15

Kent sanayisinin temellerini atan isimlerden biriydi. Yalnız başarılı iş hayatı değil, yardımsever kişiliği, üstlendiği mesleki ve sosyal sorumluluklarla adını denizli sanayi tarihine altın harflerle yazdıranlardandı.

Bir cumhuriyet çocuğu olan Hulusi Kulaklı 79 yaşında yaşamını yitirdi. Bir süredir kalp hastası olan Hulusi Kulaklı, bu sabah kalbine yenik düştü. 2 kızı bulunan Kulaklı, 15 yıla yakın zamandır ilerleyen yaşı ve geçirdiği rahatsızlıklar nedeniyle iş dünyasından uzaktaydı.

Denizli Ticaret Borsası Başkanlığı yapan Kulaklı, eğitim alanındaki yardımlarıyla bilinse de sosyal sorumluluk konusunda tam bir aktivistti. Çok sayıda sivil toplum kuruluşunda yöneticilik yapan Kulaklı, gönüllü hareketlerin aranılan isimlerindendi.

Denizlispor’da uzun yıllar asbaşkanlık yapan Kulaklı, Pamukkale Üniversitesi Eğitim Kültür Vakfı ve Denizli Fakir ve Muhtaçları Koruma Vakfı kurucularındandı. Başkarcı Nikah ve Düğün Salonu’nu yaptıran Kulaklı’nın çok sayıda eğitim yardımı da bulunuyordu. Mustafa Kulaklı Ortaokulu, Hüsamettin Kulaklı Ortaokulu, Hulusi Kulaklı Ortaokulu, H. Semiha Kulaklı Ortaokulu’nu yaptıran Hayırsever İşadamı Hulusi Kulaklı, Denizli’nin en önemli isimleri arasındaydı.

Keçeci’den ilk açıklama
Hulusi Kulaklı’nın ölümüyle kent sanayisinin bir değerini daha yitirdiğini dile getiren Keçeci, “Her şeyden önce Denizli’de iz bırakmış sanayici, tüccar kişiliği olan hayırsever sevilen saygıdeğer kişilikli bir aile reisiydi. Dolayısıyla meclislerini hep aradığı insandı. Dolayısıyla kendisine Allah’tan rahmet ailesine baş sağılığı dilerim” diye konuştu. Keçeci, sözlerini “Sanayici dostların başları sağolsun” diyerek tamamladı.

Hayırsever işadamı Hulusi Kulaklı için yarın (Pazar) öğle vakti Ulu Cami’de tören düzenlenecek. Hayırsever Kulaklı, cenaze namazının ardından İlbade Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

ÇELENK GÖNDERMEYİN, BAĞIŞ YAPIN
Ölümüyle büyük üzüntü yaratan Hulusi Kulaklı’nın yakınları, cenaze törenine çelenk gönderilmemesini, bunun yerine Pamukkale Üniversitesi Eğitim Vakfı veya Fakir ve Muhtaçları Koruma Vakfı’na bağış yapılmasını istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı