REKLAMI GEÇ

O kız Denizlili çıktı

O kız Denizlili çıktı

İzmir’deki Gezi Parkı protestolarına destek verenlere yardım amacıyla gittiği Gündoğdu Meydanı’nda eli sopalı sivillerin saldırısı sonrası kolu ve bacağı kırılan Başak Özçelik’in Denizlili olduğu ortaya çıktı. 7 yaşında annesini kaybeden ve üniversite okumak için gittiği İzmir’de teyzesinin yanında kalan Başak Özçelik, facebook hesabından paylaştığı dayak yedikten sonra çektirdiği fotoğraflarla ülke gündemine oturdu.

/ DENİZLİHABER / 7 Haziran 2013 Cuma, 11:42

Facebook’tan paylaştığı fotoğraflarla ülke gündemine oturan 21 yaşındaki üniversite öğrencisi Başak Özçelik’in Denizlili olduğu ortaya çıktı. 7 yaşında annesini kaybeden ve babasının büyüttüğü Başak Özçelik, üniversite okumak için İzmir’e giderek teyzesinin yanında kalmaya başladı.

Polisten gördüğü şiddet sonrası ne hale geldiğini fotoğraflarla belgeleyen Özçelik, darp raporu aldığını, dava açacağını belirtti.

“DEDEM DE POLİSTİ”
Gezi Parkı protestolarına destek verenlere yardım amacıyla gittiği Gündoğdu Meydanı’nda eli sopalı sivillerin saldırısı sonrası kolu ve bacağı kırılan Başak Özçelik, 20 yıl önce vefat eden dedesi Ali Sönmez’in emekli başkomiser olduğunu söyledi. Almanya’da dünyaya gelen ve 7 yıl önce de annesi Selma Özçelik’i kaybettiğini belirten Başak Özçelik, ‘Ben Almanya’da doğdum ve ülkemi çok seviyorum. Terörist ya da provokatör değilim. Bundan sonra bir şey olursa polis yerine Çarşı Grubu’nu çağıracağım’ diye konuştu.

Dakikalarca dayak yedikten sonra, kendinden geçtiğini dile getiren Özçelik, ‘Hareket edecek halim yoktu. Başımda duran kasklı bir polise baktım bana ’İyi misin’ dedi. Yardım istedim, ya ölü numarası yapmamı ya da koşup gitmemi istedi’ ifadelerini kullandı.
Olayın ardından kendisine geldikten sonra güçlükle bir apartmanın önüne gittiğini ve Funda adında bir avukatın evine sığındını söyleyen Özçelik, ‘Şu an da avukatım olan Funda hanım beni evine aldı, eğer o almasaydı ne yapardım bilmiyorum. Erkek arkadaşımdan yardım istedim saatler sonra gelebildi, her yer kapalı olduğu için ulaşamadı bana. Daha sonra Ege Üniversitesi’ne götürdü beni. 12 saat boyunca hastanede kaldım. Bacağımda ve kolumda kırık tespit edildi’ dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı