REKLAMI GEÇ

Pamukkale Şarapları’nın Kurucusu Fevzi Tokat yaşamını yitirdi

Pamukkale Şarapları’nın Kurucusu Fevzi Tokat yaşamını yitirdi

Pamukkale Şarapları’nın kurucusu, New Holland Türk Traktör Denizli Bayisi Fevzi Tokat, bir süredir tedavi gördüğü PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Kalp yetmezliği ve benzeri şikayetleri bulunan Tokat’ın cenazesi memleketi Güney’de toprağa verilecek. Ailesi ve yakınları üzgün.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2014 Cumartesi, 14:53

Türkiye’nin şarapçılık sektöründeki devlerden biri olan Pamukkale Şarapçılık’ın kurucusu Fevzi Tokat yaşamını yitirdi. Bir süre önce kalp yetmezliği ve yaşlılığa bağlı nedenlerden ötürü PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nde tedavi altına alınan Tokat’ın sabah saatlerinde yaşam fonksiyonlarının durduğu bildirildi.

88 yaşında aramızdan ayrılan Tokat, 1962’de Pamukkale Şarapçılık şirketini kurmuş, 1972’de kardeşi Yasin Tokat’ı yanına almış ve bu alanda yetiştirmişti. New Holland Türk Traktör Denizli Bölge Bayiliği de bulunan Fevzi Tokat’ın cenazesi yarın öğle namazına müteakip memleketi Güney’de toprağa verilecek.

Pamukkale Şarapçılık Yönetim Kurulu Başkanı Yasin Tokat, “Acımız büyük. Babamız gibiydi. Şirketimizi kurdu. Ondan aldığımız bayrağı en iyi şekilde devam ettirmeye çalıştık. Tüm dostlarımızı Fevzi Ağabeyimizin bu son yolcuğunda yanımızda olmayı bekliyoruz” diye konuştu.

Yorumlar

omer kolemen   -  Bağlantı 1 Haziran 2014, 09:02

ALLAH rahmet eylesin mekani cennet olsun tum dostve akrabalarinin basi sagolsun.

Mesut Özülke   -  Bağlantı 31 Mayıs 2014, 15:27

Allah Rahmet Eylesin.Mekanı Cennet olsun..Tüm yakınlarına başsağlığı diliyorum..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı