REKLAMI GEÇ

Kızılay’ı bu ruh hayatta tutuyor

Kızılay’ı bu ruh hayatta tutuyor

Kızılay Denizli Şubesi anlamlı bir buluşmaya ev sahipliği yaptı. Kızılay’a gönül veren 5 hayırsever, yıllarca çalışarak edindikleri ev, arsa ve tarlalarını bağışladı. Kızılay Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz bağışçılar ile buluştu, hem kutladı, hem de teşekkür etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Aralık 2019 Çarşamba, 16:10

Ülke ve yurt dışında özellikle afetler sonrası gerçekleştirdiği organizasyonlar ile dikkat çeken Kızılay, bağışlarla güçlenmeye devam ediyor. Kızılay Denizli Şubesi, bu anlamda önemli bir buluşmaya ev sahipliği yaptı.

Kızılay’a gönül veren bağışçılar ile bir araya gelen Denizli Şube Başkanı Adem Salih Deniz, örnek oluşturmaları açısından onları kamuoyuna tanıttı.

ÖNEMLİ BAĞIŞLAR ALINDI
Kızılay Denizli Şubesi’nin en büyük güçlerinden biri olan bağışçılar Kadriye-Hayrettin Gölemezli Çifti, Meryem-Muammer Balıkçı Çifti ile Hüseyin Kazel, kurumda bir araya geldi, yaptıkları bağışlar tanıtıldı.

YILLARININ BİRİKİMLERİNİ HAYIR İÇİN KULLANDILAR
Uzun yıllardır emek harcayarak yaptıkları birikimleri ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunan bağışçılardan 73 yaşındaki Kadriye-Hayrettin Gölemezli çifti Acıpayam Yukarı Mahalle’de dubleks dairelerini bağışladı. Dairenin tahmini değeri 275 bin lira olarak açıklandı.

Bir diğer bağışçı Hüseyin Kazel de (82) Çakmak Mahallesi’nde biri 470, diğeri 475 metrekare iki arsasını Kızılay’a bağışladı. Her iki arsanın değerinin yaklaşık 700 bin lira olduğu bildirildi.

Kızılay’a önemli katkılar sunan bir diğer bağışçı da Meryem-Muammer Balıkçı Çifti oldu. Yaşlı çift, Sarayköy’de 29 bin metrekare tarla, Buharkent’te 18.760 metrekare tarla ile Sırakapılar Mahallesi’nde bir dairelerini Kızılay’a bağışladı. Yaklaşık 1 milyon 200 bin liralık bağış yapan yaşlı çift, yaşamlarını yitirdikten sonrası için de bir otomobil, bankadaki mevduatları ve bundan sonra edinecekleri varlıkların da Kızılay’a bağışlanması için vasiyette bulundular.

DUYGULARINI PAYLAŞTILAR, ÖRNEK OLSUN İSTEDİLER
Kızılay’da bir araya gelen bağışçılar, duygularını paylaştı. Uzun yıllardır Kızılay’a gönül verdiklerini belirten bağışçılar, “Tüm varlıklarımız Kızılay’ın. Biz eminiz ki Kızılay ihtiyaç sahiplerinin her zaman yanlarında olacak, onların yaralarını saracak. Biz de buna katkı sunabilmek amacıyla bağış yaptık. Herkese örnek olmasını dileriz” dediler.

“HALKTAN ALDIĞIMIZI HALKIMIZA VERİYORUZ”
Kızılay’ın bir devlet kuruluşu olmadığını belirten Denizli Şubesi Başkanı Adem Salih Deniz, halktan aldıklarını yine halka dağıttıklarını belirterek, “Bağışçılarımız bize güç veriyor. Bugün burada bağışlarıyla daha fazla kişiye yardım etmemizi sağlayan bağışçılarımızı size tanıtmak istedik. Onlardan Allah razı olsun. Sayelerinde çok daha fazla kişinin elinden tutuk, yardım edebileceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı