REKLAMI GEÇ

Kızılay yönetiminden Zolan’a ziyaret

Kızılay yönetiminden Zolan’a ziyaret

Türk Kızılayı Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Mart 2016 Cuma, 13:33

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kızılay Denizli Şube Başkanı Erdal Otçu, yönetim kurulu üyeleri ile Türk Kızılayı Genel Merkezi’nden gelen heyetle bir süre görüştü. Ziyarette çalışmalarıyla ilgili bilgi sunan Otçu, Denizli’de kullandıkları binanın Büyükşehir Belediyesi tarafından 25 yıllığına Kızılay’a verildiğini söyledi. Otçu, “Yapımı devam eden Türkiye’nin 18. Bölge Kan Merkezi olacak binamızın yeri de yine Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından bizlere tahsis edildiğini biliyoruz. Hem yeni gelen yönetim olarak hem de bize vermiş olduğunuz desteklerden dolayı size teşekkür etmek için ziyaret etmek istedik” dedi.

Zolan ise, Kızılay’ın insanlık için koşan bir kurum olduğunu ifade ederek, “Kızılay’ın yurt içinde ve yurt dışında yapmış olduğu faaliyetlerle gurur duyuyoruz. Nerede bir ihtiyaç varsa Kızılay orada. Denizli Şubesi ile bugüne kadar yoğun bir çalışma içerisinde bulunduk, Kızılay’a sahip çıkmaya ve destek olmaya gayret gösterdik. Sizin başkanlığınızla da heyecanlandık. Çalışma arzunuzu, gayretinizi, bir işi nasıl sahiplendiğinizi ve devraldığınız görevi en iyi noktaya taşımak için vermiş olduğunuz emekleri biliyorum. Kızılay’a yeni bir nefes getirdiniz, biz de her zaman sizin yanınızda olacağız. Milletimiz için, insanımız için yapılması gereken neyse olağanüstü gayretlerle biz de destek olacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı