REKLAMI GEÇ

7 yıldır aranan reklamcının kemikleri teyze oğlunun evinin yakınında kuyuda bulundu

7 yıldır aranan reklamcının kemikleri teyze oğlunun evinin yakınında kuyuda bulundu

Denizli’de 7 yıldır haber alınamayan Levent Karaduman olayında flaş gelişme. Kaybolduğu andan itibaren tüm okların gösterdiği Karaduman’ın iş ortağı ve kuzeni Ali Osman S. sabah saatlerinde gözaltına alındı. Karaduman’ın 2013 yılında telefonunun son sinyalinin alındığı bölgedeki su kuyusunda Karaduman’a ait olduğu üzerinde durulan kemikler bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2020 Pazartesi, 14:14

Denizli’de reklamcılık yapan Levent Karaduman, 7 yıl önce sabah saatlerinde evinden çıkmış ve bir daha geri dönmemişti. Amca Hayati Karaduman ve anne Mesude Karaduman, Levent Karadmuman’ın kaybından dolayı iş ortağı ve kuzeni olan Ali Osman S.yi hedefi gösterdi. Olay gününden bu yana aile ile iletişime geçmeyen ve Levent Karaduman’la son konuşan kişi olan Ali Osman S.nin her şeyi bildiği iddia edildi.

Müge Anlı’nın programında 7 yıldır kayıp olan Levent Karaduman’ı arama çalışmalarında flaş bir gelişme yaşandı. Karaduman’ın kaybında en büyük şüphelilerden biri olan teyzesinin oğlu Ali Osman S. bu sabah gözaltında alındı.

Denizli’nin Baklan ilçesinde 7 yıldır haber alınamayan kişinin teyzesinin oğluna ait evin yakınındaki su kuyusunda kemik parçaları bulundu, kayıp kişinin kuzeni gözaltına alındı.

Zanlının evinin yakınındaki su kuyusunda Denizli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ile İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı su altı arama kurtarma ekipleri arama yaptı.

Yaklaşık 9 metre derinliğindeki kuyuda bulunan suyun bir kısmını boşaltan ekipler, erkek ayakkabısı buldu.

Kuyuda su altı kamerasıyla yapılan incelemede kemik parçaları tespit edildi.

Kemiklerin Karaduman’a ait olup olmadığına ilişkin incelemeler sürüyor.

Ali Osman S’nin birlikte çalıştığı Karaduman ortadan kaybolduktan sonra ailesine İstanbul’a yerleştiğini söylediği, Karaduman’ın kullandığı ve babasına ait otomobili vekalet çıkartıp sattığı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı