REKLAMI GEÇ

Acemi kasaplar hastaneye koştu

Acemi kasaplar hastaneye koştu

Kurban Bayramı’nın ilk gününde, dikkatsizlikler ve bir anlık dalgınlıklar nedeniyle kurban yerine kendi elini ve kolunu kesenler, hastanelerin acil servislerine taşındı. Kentte kurban keserken yaralananların sayısının 149 olduğu öğrenildi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 12 Eylül 2016 Pazartesi, 14:31

Her Kurban Bayramı’nda yaşanan “acemi kasap” vakaları bu yıl da tekrarlandı. Sabahın ilk saatlerinden itibaren başlayan kurban kesimi sırasında yaralananların kimisi kendi olanaklarıyla sağlık kuruluşlarına gelirken, kimileri de ambulansla taşındı.

denizli-kurban-bayrami-acemi-kasaplar-2

Yaralanmalar hastanelerin acil servislerinde görevli personel, güne adeta acemi kasap mesaisi yaparak başladı.

denizli-kurban-bayrami-acemi-kasaplar-4

Özel araçları ve ambulanslarla hastanelere ulaşan acemi kasapların tedavisi nedeniyle acil servislerde bir süre yoğunluk yaşandı. Öğle saatlerinde kurban keserken yaralananların sayısı 149’a ulaştı.

denizli-kurban-bayrami-acemi-kasaplar-1

Denizli Devlet Hastanesi’nde tedavi gören Kenan Tekin, “ Ben et kesmeyen bıçağı bilerken yaralandım. İki bıçağı acele ederek biliyordum. Bıçak parmağımı kesti. O yüzden yaralandım. Kurban keserken diğer vatandaşların acele etmemesini tavsiye ederim” dedi.

denizli-kurban-bayrami-acemi-kasaplar-5

İsmini vermeyen bir başka yaralı ise, kendinden kaynaklanmayan bir nedenden dolayı yaralandığını belirterek, “Koyunu yüzerken diğer yüzen kişinin bıçağı koluma geldi. Kolum kesildi” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı