REKLAMI GEÇ

Ağrılı gazeteciler gözüyle yeni Emniyet Müdürü Kenan yıldız

Ağrılı gazeteciler gözüyle yeni Emniyet Müdürü Kenan yıldız

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ağrı İl Emniyet Müdürlüğü’nden Denizli İl Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kenan Yıldız’ı Ağrılı gazeteciler anlattı. Gazeteciler Kenan Yıldız için “Tam bir görev adamı” dediler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Eylül 2019 Cuma, 10:26

Son Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Ağrı Emniyet Müdürlüğü’nden Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne atanan Kenan Yıldız için Ağrılı gazeteciler övgü dolu sözler sarf ettiler. Müdür Yıldız’ı tam bir görev adamı olarak nitelendiren gazeteciler, aynı zamanda Müdür Yıldız’ın personeline de çok değer verdiğini dile getirdiler.

Ağrı Emniyet Müdürü Kenan Yıldız’ın Ağrı’da 3 yıl görev yaptığını ancak bu süre içinde de çok başarılı çalışmalara imza attığının altını da çizen Ağrılı gazeteciler, “Müdürümüz Kenan Yıldız ile Ağrı emniyet anlamında en başarılı dönemini geçirdi. Özellikle terör ve uyuşturucu konularındaki çalışmalar Ağrı’yı çok rahatlattı” dediler.

“Müdürümüz Denizli’ye atandığı için Denizlililer çok şanslı” diyen Ağrılı gazeteciler, “Kenan Yıldız halkla iç içe olmayı seven bir kişi. Ağrı’daki 3 yıllık görevi süresince halkla çok sıkı bağlantılar kurdu ve insanların sevgisini kazandı. Emin olun ki atamasını duyan her Ağrılı üzülüyor” diye konuştular.

Yorumlar

Cafer   -  Bağlantı 6 Ekim 2019, 22:12

En önemli özelliğini yazmamislar Kenan müdürün.Kimseye boyun eğmez.Hak neyse gözünü kırpmadan uygular.Adaletlidir ve çok cesurdur.Allah ondan razı olsun.Adam gibi adamdır vesselam.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı