REKLAMI GEÇ

Ambulans-minibüs çarpıştı: 4 yaralı var

Ambulans-minibüs çarpıştı: 4 yaralı var

Bahçelievler Mahallesi’nde, ambulans ile minibüsün çarpışmasıyla meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 2 Nisan 2015 Perşembe, 09:24

Bahçelievler kavşağındaki kaza bu sabah 06.50’de meydana geldi. 112 Acil Yardım Ekibi, bir vakaya ulaşmak üzere E.K. yönetimindeki 20 R 6436 plakalı ambulansla yola çıktı. Ambulans geçiş yaparken, A.A.’nın kullandığı 20 M 0265 plakalı minibüs kavşağa girince, iki araç çarpıştı.

Çarpışmanın etkisiyle ambulans devrildi ve içinde bulunan üç görevli ile minibüs sürücüsü A.A. yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı ve kazayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Yorumlar

mustafa   -  Bağlantı 3 Nisan 2015, 00:54

Dolmuscuların eğitilmesi gerk Onunden gidrken aniden fren atar, yolcu kapmaca oynar, yol kenarinda bir kac dk bekler, daha sonra ceza yememek icin vitesin son dislisine kadar kullanir.Dolmuslari kaldiracaksin, rayli sistemi getireceksin

Yigit   -  Bağlantı 2 Nisan 2015, 16:51

Ambulansa yol vermek çok mu zor zaten sen onun sren sesini ilerden duyuyorsun dikkatli davranman lazım trafikte rastlıyruz hep ambulansın geldigini göre göre yola fırlıyorlar ne olur 2dkka daha kırmızıda beklesen!!!!

ee   -  Bağlantı 2 Nisan 2015, 09:50

112 ekipleri görevlerini canla başla sürdürürken bu kaza haberleri hepimizi üzmektedir.Tüm yaralılara geçmİş olsun dileklerimi iletiyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı