REKLAMI GEÇ

Bakan Şahin’e Denizli’de protesto girişimi

Bakan Şahin’e Denizli’de protesto girişimi

Denizli’de bulunan Bakan Şahin’in Pamukkale Üniversitesi’nde katıldığı bir etkinlik sırasında bakanı protesto etmek isteyen üniversite öğrencileri yaka paça okul dışına atıldı.

/ DENİZLİHABER / 30 Mayıs 2012 Çarşamba, 17:34

Denizli’ye gelerek resim sergisi açılışına da katılmak üzere Pamukkale Üniversitesi’ne geçen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’i protesto etmek isteyen Pamukkale Üniversitesi öğrencileri polis engeline takıldı.

Engellenen ve okula alınmayan öğrenciler özel güvenlik tarafından tartaklanarak okul dışına atıldılar.

Bakan Fatma Şahin’i protesto etmek isteyen öğrenciler, polis tarafından engellendiler. Bu arada özel güvenlik ile öğrenciler arasında arbede yaşandı. Çıkan kısa süreli arbedede 5 öğrencinin güvenlikçiler tarafından ciddi şekilde tartaklandığı gözlendi.

Öğrenciler “Burası bizim okulumuz, kendi öğrencinizden neden korkuyorsunuz? Biz kendi okulumuza giremeyecek miyiz?” şeklinde bağırdılar.

Yorumlar

erdem   -  Bağlantı 31 Mayıs 2012, 01:14

bu tgbcilerin işidir ergenekonvari zihniyet yeter ki muhalefet olsun basşka bildikleri yok bu protestocu öğrenciler neden acaba denizli’ye ilhan cihaner gibi ergenekon davasında ismi geçen şaibeli isimler geldiğinde protesto etmezler?

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı