REKLAMI GEÇ

BAYRAM BEBEK KURŞUNLA VURULMADI!

BAYRAM BEBEK KURŞUNLA VURULMADI!

CHA’nın dün flash haber olarak duyurduğu Başbakan’ın mitinginde bir bebeğin kurşunla vurulduğu haberine Vali Erkmen’den yalanlama geldi. Erkmen, Bayram Yahya’yı hastanede ziyaret edip doktorlardan bilgi aldı ve “Bayramın başında küçük çaplı bir çizik var. Kurşunlama olayı doğru değil” dedi.

/ DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2011 Cumartesi, 16:42

Vali Yavuz Erkmen, Denizli’de Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın kentte düzenlediği parti mitinginde, miting alanında başından hafif yaralanan 3 yaşındaki Bayram Yahya Soysal isimli çocuğu hastanede ziyaret etti.

Partisinin Denizli mitingine katılmak ve toplu açılış törenine katılmak üzere Denizli’ye gelen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Özay Gönlüm Meydanındaki mitingi sırasında ailesiyle birlikte alanda olan ve başından hafif yaralanan 3 yaşındaki çocuğu Vali Yavuz Erkmen, hastanede ziyaret ederek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Yavuz Erkmen, çocuğun yaralanmasına herhangi bir ateşli silahın yol açmadığını söyleyerek, “Başbakanımızı yolcu ettikten sonra bazı ajanslarda böyle bir haberin olduğunu öğrenince geldik ve olayı inceledik. Doktor arkadaşların ifadelerinde böyle bir olayın intikal ettiğini, ancak bu çocuğumuzun kafasında küçük bir çizi olduğunu ve bunun ateşli silaha benzemediğini belirttiler. Emniyet görevlilerimizin de ilk incelemesinde böyle bir şeyin ateşli silahla olmadığı kanısı var. Anne ve babasının da ilk başta bir ses duydukları ancak bu sesin silah sesi olmadığı yönünde bir ifadeleri var. Kalabalık içinde değişik olay meydana gelmiş olabilir, ancak kesinlikle ateşli silah olmadığını arkadaşlarımız ifade ettiler. Doktor raporunda da kesik çizisi olduğu yönünde. Burada çocuğumuzu ziyaret ettik. Gayet sağlıklı. Arkadaşlarımız pansumanını yaptı ve çocuğumuzu evine gönderdiler” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı