REKLAMI GEÇ

Bedia Akartürk, Müdür Demir’i ziyaret etti

Bedia Akartürk, Müdür Demir’i ziyaret etti

Türk Halk Müziğinin değerli seslerinden Bedia Akartürk, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti. Ziyarette her zaman olduğu gibi Alanya konuşuldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 6 Mart 2019 Çarşamba, 15:31

Alanyalı olan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir Alanyalıların ziyaret akınına uğramaya devam ediyor. Bu ziyaretlerden birisini de Türk Halk Müziği’nin değerli isimlerinden birisi olan Bedia Akartürk gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında sohbet konusu her zaman olduğu gibi Alanya oldu.

Pamukkale Üniversitesi’nde öğrenim gören Alanyalı öğrencilere karşı adeta evladı gibi davranan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i bu konudaki çabasından dolayı tebrik etmek istediğini söyleyen Bedia Akartürk, “ Sayın Demir burada 300’e yakın Alanyalı öğrenci ile yakından ilgileniyormuş. Kendisini tebrik ediyorum” dedi.

Diğer taraftan Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir ise tek amacının gençleri dışarıdan gelen negatif etkilerden korumak olduğunu belirterek, “ Gençlere Alanyalılık kültürünü benimsetmek ve buradaki birlik ve beraberliğe önemli şahsiyetlerin de katılımı ile diğer illerde bulunan Alanyalı öğrencilere örnek teşkil etmesini istiyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı