REKLAMI GEÇ

Bu acıya yürek dayanmaz

Bu acıya yürek dayanmaz

Denizli’de biri kız 2 öğrenci intihar etti. İntihar eden öğrencilerden birinin babasının TEKEL işçisi olduğu ve Ankara’da işçilerin eyleminde bulunduğu öğrenildi.

/ DENİZLİHABER / 10 Şubat 2010 Çarşamba, 19:20

Denizli’de biri kız 2 öğrenci intihar etti. İntihar eden öğrencilerden birinin babasının TEKEL işçisi olduğu ve Ankara’da işçilerin eyleminde bulunduğu öğrenildi. Olay, bugün akşam saatlerinde, İstiklal Mahallesindeki 7 katlı bir binanın en üst katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yaşar Saniye Gemici Lisesi 1. sınıf öğrencisi Z.İ. ile Atatürk İlköğretim Okulu 8. sınıf öğrencisi H.Ç., bilinmeyen bir sebeple intihar etti. Lise öğrencisi Z.İ.’in babasının TEKEL işçisi olduğu ve Ankara’da işçilerin eyleminde bulunduğu öğrenilirken, iki arkadaşın intihar etmesi yakınlarını yasa boğdu. Olay yerine gelen polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken, iki öğrencinin yakınları gözyaşı döküp ağıtlar yaktı. Olay yerinde olan TEKSİF Denizli Şube Başkanı Recep Oktay, gözyaşları içinde büyük üzüntü içinde olduklarını belirterek, “Böyle acılar yaşamak istemiyoruz. İnşallah bundan sonra olmaz. Hükümetin TEKEL işçilerinin halini görerek sıkıntılarını aşmasını istiyoruz” dedi.

Cenazeler, cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Pamukkale Üniversitesi Morgu’na kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı