REKLAMI GEÇ

DEAŞ’lı terörist Denizli’de yakalandı

DEAŞ’lı terörist Denizli’de yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından, Denizli’ye muhtemelen eylem hazırlığı için geldiği değerlendirilen DEAŞ Haseki istihbarat sorumlusu, kendisine yardım eden yabancı uyruklu bir kişi ile birlikte yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Kasım 2019 Pazartesi, 16:44

Denizli Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, DEAŞ terör örgütünün Suriye Haseki İstihbarat sorumlusu olduğu öne sürülen bir teröristin yurt dışından kente geleceği ile ilgili istihbaratın alınmasının ardından, Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatı ile harekete geçti.

Muhtemel bir eylem hazırlığı içinde olduğu öne sürülen zanlıyı takibe alan polis, titiz bir istihbarat çalışmasının ardından operasyon için düğmeye bastı.

DEAŞ’lı terörist ile kendisine yardım için yine yasadışı yollar ile yurtdışından geldiği öne sürülen bir kişi saklandıkları yerde yakalandı.

Emniyet Müdürlüğü’ndeki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan DEAŞ terör örgütü Haseki istihbarat sorumlusu tutuklanırken, diğer zanlı serbest bırakıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı