REKLAMI GEÇ

Denizli Emniyetinde terfi heyecanı

Denizli Emniyetinde terfi heyecanı

Denizli Emniyet Müdürlüğü’nde görevli 5’i birinci sınıf emniyet müdürü olmak üzere 32 personel terfi etti. Polis evinde düzenlenen törenle terfi eden personele plaketleri ve rütbeleri takıldı.

/ DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2012 Salı, 10:00

Denizli Polisevi’nde düzenlenen terfi törenine Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve çok sayıda davetli katıldı. Emniyet Müdürü Atilla Çınar,” Şuana kadar birlik ve beraberlik içerisinde halkımızla birlikte çalışmalarımızı yaptık. Terfi töreninden sonra aramızdan ayrılacak ve başka yerlerde görev alacak arkadaşlarımız olacak. Hepsini tebrik ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından emniyet müdürlüğüne terfi eden, Tansel Kayhan, İlker İşbilir, Haluk Ertan,Mustafa Kaplan, İbrahim Çetinkaya’ya plaketlerini Emniyet Müdürü Atilla Çınar verdi.
Emniyet Müdür Yardımcısı olarak terfi eden Erdal Dengiz Antalya’ya atanırken, Lojistik Şube Müdürü Mehmet Kocatürk ile Turgut Temel Denizli Emniyet Müdür Yardımcısı oldular. Coşkun Bayram, Osman Yıldırım, Arif Koç ise emniyet amirliğinden şube müdürlüğüne terfi ettiler

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı