REKLAMI GEÇ

Sarayköy’deki facianın detayları ortaya çıkmaya başladı

Sarayköy’deki facianın detayları ortaya çıkmaya başladı

Sarayköy’de meydana gelen tanker patlamasının ardından olayın detayları da ortaya çıkmaya başladı. Sarayköy girişinde iş makinası yüklü TIR ile tankerin çarpışmasından sonra patlamanın meydana geldiği öğrenilirken, olay yeri yakınlarında 3 cesede ulaşıldığı bildirildi.

Ayhan Akar / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2017 Salı, 04:02

Sarayköy’de bu gece meydana gelen tanker patlamasının detaylarına ulaşan yetkililer olay yerindeki kanal ve tarlalarda arama çalışmalarını sürdürüyor. Kazanın ardından 3 cesede ulaşıldığı bilgisi alındı. Olayın Sarayköy ‘de LPG tankeri ile Sarayköy ilçesindeki yangına müdahale için giden iş makinası yüklü TIR’ın çarpışması sonucu meydana geldiği anlaşıldı. LPG tankeri büyük bir gürültü ile patlarken, olayda TIR ve tanker şoförü ile TIR’da bulunan bir DESKİ görevlisinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Olay, Denizli İzmir Karayolu’nun Sarayköy Mevkii’nde saat 01.15 sıralarında meydana geldi. Aydın’dan Denizli yönüne seyreden LPG tankeriyle Sarayköy’deki yangına müdahale için giden iş makinası yüklü TIR çarpışınca büyük bir patlama meydana geldi.

AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin olayda TIR ve tanker şoförü ile TIR’da bulunan bir DESKİ görevlisinin hayatını kaybettiğini ve 3 yaralının bulunduğunu söyledi.

Ayrıca patlamanın etkisiyle tankerin arkasında bulunan yabancı plakalı bir otomobil de alev alırken, otomobilde kaç kişinin olduğunu tespit etmek için çalışmaların sürdüğü belirtildi. Olay yerine AFAD, itfaiye ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edilirken, Denizli-İzmir Karayolu trafiğe kapatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı